Anonimi1 Aldıysanız nerden aldınız yada şartmı normal sütyen kullansak sıkıntı olurmu rahatlık açısından hastanede?
Gamzecabuk Anonimi1 ben trendyoldan aldım hem sutyen olandan hemde atlet olandan kalite olarak da gzl.geldi
acelyaakba Anonimi1 yani ben bi tane aldm ne olur ne olmaz diye civilden almistim gorunce ayrica denedim gayet rahatti
gmz10 Ben kullanıyorum şu an bana emzirme sütyeni daha rahat geldi, normal kullanacaksanız da balensiz olması daha iyi olur.
hakinh E bebekten aldık.bende iki tane indirimden. Balensiz ve kapsiz kullanıyordum zaten yine öyle aldım. Balensiz ve kapsiz büyük rahatlık benim icin
vesenben Ebebekten aldım, balensiz fiyatı 195 falan düşmüştü. Daha kullanmadım ama normalde kullanılabilir. Şu an kaç bedensen ona göre alabilirsin. Emzirme atletini de aynı beden aldım
kindacute Anonimi1 2 seneye yakın kullanılacak bir ürün, alınması lazım diye düşünüyorum. Normal sütyeni o şekilde açmak memeyi doğru pozisyona sokmak kolay olmaz
ttazeannee Anonimi1 ben aldım E bebekten altı aydır kullanıyorum. Çok rahat. Emzirme döneminde balenli sütyen önerilmiyor zaten
Lilamorr06 Anonimi1 merhaba ben aldim ama normal sutyen gibi sıyırıp emziriyorum qc kapa bana zor geliyor 😂 kaplı olanlar için sıyırmak zor olur tabi. Benimki kapsiz