Minoooooo Kızlar bu ay femera kullandım eski postlarıma denk gelen oldu ve yumurtam gelışmedi diğerini ise doktor görmemişti ama felaket halde mide yanmam ve bulantı gıbı bişe var sürekli de uyuyorum adetime 10 gün var umarım bu sefer psikolojik değildir
Nilayy95 Canım 10 gün kala mide bulantısı belirtisi biraz zor gibi. Ama adetten hemen sonra döllenme olduysa bilemem . Çünkü bazı kadınlar reglin 14.gününden önce yumurtlayabiliyor
Minoooooo Nilayy95 ya acaba femera mide bulantısı yaparmı bende öyle dedim bu kadar erken belirti ki umudum da yok
Nilayy95 Minoooooo ilacın açıklamasına baktın mı. Psikolojikte olabilir. Hamile olmadığım ay hamileyim çook iştahım açıldı deyip habire yemek yiyordum 😂 meğer değilmişim tamamen psikolojik. Hamile kaldığım ayda çok iştahsızdım
Minoooooo Nilayy95 umutlanmak istemıyorum ama yan etki diye düşünüyorum belki de hamile olduğumu düşünmek bana iyi geliyor sonrası hüsran
Nilayy95 Minoooooo inşallah hamile kalırsın. Bu ay o güzel haberi alırsın inşallah 🌸 isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 🙏🏻