GirlandBoy_Mom Lilos27 ben onunla yaptım kaç kere hep negatif gördüm bunda çok silik bi çizgi vardı sonra prodoctor yaptım hatta resmi bulabilirsem atarım canım
Salepcee shrnur benimde aynı bu şekilde oldu 4 gün varken test pozitifti regl günüm gelmeden kan verdim beta hcg 228 çıktı
shrnur GirlandBoy_Mom benim de sonradan yaptıklarım böyle acaba çok istediğim için sadece kendim mi görüyorum diyorum belli belirsiz
serti Evinbecit sende erkencilerdensim 😀😀 5hafta gosteriyor bende pazartesi randevum doktorda insAllah buyumustur 🙃
Yaseminbasdag Ben de 5 gün kala öğrendim sabah elinde test varsa bir tane daha yap sonra da kan verebilirsin bence varr
Evinbecit serti bende cuma günü randevu verdiler kalp atışı için dedi dün gittim kese 17 mm dedi kimine göre kese büyük diyorlar
serti Evinbecit kalp atisi kac haftalikken duyuluyorki bende insAllah pazartesi duyarim diyordum.. Bebis gozuktumu kesede
Evinbecit serti sadece yolk sac göründü erken dedi Perşembe 5+4 olduğu için bakalım cuma günü anlarım artık
Newmomdml shrnur bu yaptığınız erken hamilelik testi bunlarda adet gunune 6 gun kala bile cikabiliyor. Kaset testler gecikmeden 15 gun sonra falan anca sonuc veriyor