Mira_ll13 Kızlaarrr mutfak alışverişi çok pahalı ay herseye zam zam mecburda alınıyor kaç tutuyor aylık giderr yılbaşından sonra daha da zamm 🥲
Hulo2105 Mira_ll13 eşim mide ameliyatı oldu mutfak masrafı yarı yarıya düştü mutluyum sadece çorba ve püre yiyor😂 yani mutfağa 10 bin gidiyorsa 5-6 bine düştü 😂
iremm00 Ben bu 15 inde yaoicam ev tamtakir resmen 10 bin tutuyor içinde aden zye hersey var kızımın İslak mendili ve onun ek gıdası için hersey
secondmylife Aylık alışveriş yapmıyoruz ama eşim her gün gelirken en az 300-400 liralık şey alıyor. 1 poşet günlük ihtiyaçlar ıvır zıvır. 10bin lira tutar buda en az. Her hafta pazarda 600 lira olsa 2.5 eder en az 15 diyorum bu soruya.
huysuz__ secondmylife gidiyo gidiyo bakliyat falan eksiğini ortaya katınca daha fazla gittiği de oluyo🥲
secondmylife huysuz__ aynen bide öyle toplu şeyler var tabi. Allah herkesin yardımcısı olsun geçim zor bu devirde.
Yolcu_26 Aylık alış veriş yapmıyoruz ne eksikse onu alıyoruz mesela hafta sonları market manav geziyoruz indirimde ne varsa onlar
iremm00 Mira_ll13 ztn maması aynen bez içinde değil 2 ay almıyoruz 300 lü alıyorum bezini 1 ay daha bez almam
Htccndn Biz geçen hafta yaptık içinde sıvıyağ çamaşır deterjanı tuvalet kağıdı yok 4500 tuttu ama manav alışverişide içinde