Dhdhdjdhdk 3 adet bebeğe takım 2 takım kendime pijama Göğüs kremi Süt sağma makinası Hasta bezi 10 adet bebek bezi Bebeğe ve kendime çorap Göğüs pedi Emzirme sütyeni Lohusa kilotu Her ihtimale karşı bebeğe biberon Emzik 1 kalın, 1 nohut, bir de hastane çıkışından çıkan battaniye Bunlar dışında koymam gereken bir şey var mı?
Alpmom__ Dhdhdjdhdk bugün hazırladım . Ekstra süt kaşığı , emzirme örtüsü , emzirme minderi , yedek ağız mendilleri , müslin koydum o bebeği koydukları şeye sermek için . Kendime terlik , havlu , tarak falan koydum
prens_prenses_annesi Dhdhdjdhdk bebek icin alt acma bezi koydum yatirdiklari yere sermek icin agiz mendili koydum
Dhdhdjdhdk Bende terlik koydum onu unutmuşum ama emzirme önlüğü, yastığı falan şart mı ki onları almadım bile
Alpmom__ Dhdhdjdhdk sezaryen olacağım için rahat emzirebilmek adına işime yarar diye düşündüm 🥹 emzirme önlüğünü de koydum anneler bile olsa kimsenin içinde emzirmek istemem tercih meselesi sanırım .
Dhdhdjdhdk prens_prenses_annesi alt açma belini bende alacağım bebeğin altına sermek için de küçük bir çarşaf aldım