Kızlar selam aranızda polip olanlar varsa onlara sormak istediğim sorularım var.
Polip’i hangi şikayet ile başvurduğunuzda öğrendiniz yani size etkisi neydi?
Benim yumurtamın çatladığı gün lekelenmem başlıyor ve 1 hafta sonra regl oluyorum ama yumurta çatladığı zaman oluyor sadece bu lekelenmeler yani atıyorum regl bitiyor 4-5 gün sonra ara bir lekelenme gibi değil. Yumurta çatlayınca başlıyor 1 hafta az az leke sonra regl. Bebek istiyorum bu durumu söylediğimde doktor polip olabilir ya da çatlama olduğu zaman Progesteron hormonu yetersiz olursa da lekelenme olabilir dendi. doktora gittim alttan muayene vs derken herhangi bir şey görünmedi polip vs. Sulu ultrason diye bir şey varmış sanırım onunla çok minik ultrason ile görünmeyen polip bile görünebilirmiş haftaya onu çektireceğim. Yani sizce de polipin buna sebep olması çok saçma değil mi öyle olsa sürekli bana bu lekelenmelere sebebiyet verebilir yumurtamın çatladığını mı anlıyor ki o an başlıyor lekelenme 🥲😀 ben Progesteron sebep olabilir diye düşünüyorum ama bakalım. Sizlerin polipten dolayı hangi şikayetleri vardı ve nasıl bir işlem uygulandı işlemden ne kadar sonra hamile kalabildiniz ? Kızlar doktorlar net bir şey asla söylemiyor inşallah benimle aynı durumu yaşayan vardır da çözümü bulurum kafamdan silinir şu olay ya 😔