Smr28 Kızlar ilk doğumumu şu çete olan hastanelerden birinde yapmıştım ikinci hamileliğm doğum için iyi bir doktor, hastane arıyorm var mı memnun kaldığınız bir özel hastane ? Nereye baksam güvensizlik var
beyzaakartal Smr28 canım ben Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesine gidiyorum doktorum Fatma Tekdemir çok memnunum tavsiye ederim kuzenlerim vs doğumunu hamilelik sürecini hep o hastanede geçirdi
GezenTavuk_2 Smr28 Sultangazi medigold gül yaman hanıma gidebilirsiniz ben ilk dogumumu kendisinde yaptım çok memnun kaldım ve fiyatı 2023 de yaptığım diğer hastanelere göre daha ucuzdu benim 6 buçuk -8 arası yaptığım doğumu Bahat Hastanesi’nde bir kadın 20 bine yapmış
Smr28 Mervealya1992 asya yı bilmiyorm zannettim avrasyadan bahsediyorsnz peki orda memnun olduğunuz doktor var mı doğum ücretleri ne kadar acaba
Smr28 GezenTavuk_2 bende ilk doğumu başka bir hastanede yaptm i Fiyatı 7 bin fln dı ama kapandı orası neyse gül hanıma bir defa gitmiştim enfeksiyondan gitmiştm ama o sıra hamile değldm orda zehra hocada var onada gitmiştm kürtaj oldm hatta ama sanki hastane düzgün ilgilenmiyor doğum hane kısmı eskiydi eşyaları çoğu kişi bu dediğibiz doktoru beğeniyor ama hastaneyi beğenmiyor bende kararsız kaldm
Eso_ven Smr28 ben Zeytinburnu Avrasya gidiyorum gop da var Avrasya ama oradaki nasıl bilemiyorum gitmek isterseniz Zeytinburnundakine isim verebilirim henüz doğum olmadı ama çok anlayışlı bi doktor
Mervealya1992 Eso_ven ben oralarda oturuyorum sizce avrasya iyimi begenen cok az kısı gordum orayı fıyatlar nasıl muayene ve dogum sordunuzmu
Eso_ven Mervealya1992 Hastane olarak temiz güzel anlayışlı doktorum hemen hemen zaten heryer aynı fiyat malesef 1600 ücreti doğum en son 30 su ne oldu şuan bilmiyorum ben soralı 6 ay kadar oldu
GezenTavuk_2 Smr28 vallahi ben hepsinden çok memnun kaldım çok temiz ve ilgililerdi ben girdiğim zaman ameliyathane bölümüne orası da temiz ve yeni aletler vardı birde Zehra hoca çok sert diyorlar kimse önermiyor benim akrabamin oğluna kolu bacağı kısa engelli dedi çocuk sapasağlam doğdu
Mervealya1992 Smr28 bir kuzenm bir arkdsım dpgm yaptı biri oguz hocada yaptı cok. Memnundu hatta bende yanında gitmiştim cok iyi neşelı bır doktor hıc cekınmıyorsun cok makara eglenceli dogumdada cok ilgiliydı hastane ebeler hastane calısanları cok memnun kaldılar onlar bırdada cok post açıldı o doktorla olgılı herkes memnındu
Smr28 Mervealya1992 az önce araştırdm o hastaneyi birinin bebeği ölmüş orda sezeryan olcakmış bekletmişler mi ne ölü doğmuş böyle şeyler görünce kararsjz kalıyorm ya
Mervealya1992 Smr28 bılmıyorum hıc duymadım biri eylulde dogm yaptı biri ekimde daha ckk yeni yaptılar
Mervealya1992 Eso_ven temmuzda zam geldi hepsine ben bıde şubatta dogurcam ocaktada gelcek😂 bana uygun degılmı medıpole devam
Smr28 GezenTavuk_2 hmm zehra hanımda ilgili bir doktor bana öyle geldi ama bende duydum bazıları pek memnun dğl bnm bebeğin kalbi durmuştu direk dedi kürtaj olacaksn fln yani direk böyle demesi hoş değldi teselli eder insan önce neyse bakıyım bulamazsam en son çare gül hanıma giderm peki doğumda ilgileniyor muydu şöyle yap böyle yap diye. Mesela ilk doğm yaptığm doktor iyiydi ama doğumda hiç konuşmadı benle