Soprano Maşallaah gerçekten çok güzel inşallah bize de nasip olur 🙏🏻 doğuma yakın belirtilerin var mıydı peki canım çatı ağrın bacağını yukarı kaldıramamak hatta hareket ettirmek de zorlanmak sancı olması gibi kaç gündür böyle şeyler var bende ama gelen giden yok 38+5 ne yapsam bende doktor ahududu çayı içmeye başla dedi hurma yürüyüş o kadar
ebrarsamet_ Soprano sık sık büyük tuvalete çıkma ve bebeğin kendini bir yerlere dayaması vardı gerçekten karnım aşırı derecede çıkıntılı duruyordu. Onun dışında hareketim kısıtlanmadı bacağımda vs ağrı yoktu. Çatı ağrımda sancımda olmadı. İnşallah en kısa sürede hayırla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini🌸
ebrarsamet_ Papatya-45 o yüzden dedim aslında eşiniz yaparsa daha rahat olursunuz bence, insan kendi yaparken kasılır😂
Soprano ebrarsamet_ benim niye ağırıyor ya bi türlü anlamadım doktora sordum bebek kanala yerleşmeye çalışıyor olabilir dedi ultrasonda baktı henüz kanal da değil dedi başı aşağı zorluyormuş ama inşallaah dediğin gibi kolaylıkla olur yazdığın hareketi de yapmaya başlıycam sağolasın🙏🏻🌺
ebrarsamet_ Soprano benimki doğum anında yerleşti ağrı o zaman oldu, büyük ihtimalle dediği gibi artık kanala giriyordur korkma kötü bir şey değil bu doğum yaklaşmış demekki. Su gibi doğumun olsun Rabbim bir avaz’da kurtarsın inşallah 🤍
Elif1706 ebrarsamet_ maşallah Allah bağışlasın darısı bizim başımıza inşallah sağ salim o günleri görmek nasip olur bizim ki daha çok erken 4 aylık olduk ❤️😀
ebrarsamet_ Elif1706 zaman çabucak geçiyor gerçekten, daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim zaman 🥲
Mervenurrrr32 ebrarsamet_ ya çok korkuyorum kesi acıttı mı yada doğumdan sonrası nasıl oluyor ağrı sızı ne durumda
Adensu_ 38+3 olarak bu hikayeni okumak beni cook rahatlatti.. dogumunun kolay gecmesine cok sevindim canim. Darisii bize insallah🥺🥰 Youtube dan hangi videolari yaptigini atabilirmisin?
ebrarsamet_ Adensu_ merhaba, activating labor egzersizini yaptım bir tek ve bol bol çömelme. Su gibi doğumun olur inşallah 🤲🏻🌸
Busraaydin52 ebrarsamet_ hangi ilde hangi hastanede doğum yaptınız acaba bende devlete gitmeyi düşünüyorum son 2 ayım kaldı ama çok korkuyorum kötü davranıyorlar diyorlar hep
Xxmmyy ebrarsamet_ merhaba çalıştığınız egzersizin linkini vermeniz mümkün mü activating labor egzersizinin?
ebrarsamet_ Xxmmyy merhaba link vermek yasakmış activating labor diye yazarsanız direkt çıkar youtubeden