_busss Göbek mi hamilelik mi yoksa şişkinlik mi kilom da çok bir değişiklik yok 2. Hamilelik bu arada
aybike-21 _busss 10 haftalık ikinci gebeliğim alt karnım çıktı gibi. Özellikle akşamları belli oluyor. 🙈
Esma006 _busss normalde göbeğim vardı 6+2deyiz ama sertleşmeye başladı büyüyor gibi belli belirsiz hissediyorum büyüdüğünü
Busetacir _busss 3. Ayda belli olmaya başladı, pantalomlarımı giyemez oldum ama ben minyonum o yüzden daha çabuk çıkmış olabilir
Diki _busss ilk hamileliginde 40 kusur kilo alip 7 haftalikken 4 aylik gibi durmama ragmen, bu gebeligimde neredeyse 14 haftalik hamile olmama rağmen, hamile oldugum bile degil.
aybike-21 _busss sizi bilmem ama benimki iştahtan bence 3 kilo almışım. 😂 43 kiloydum başka türlü göbeğim çıkması şimdiden imkansız. 😂
Pinnar7 İlk hamileliğim 1-1.5 kilo aldım daha 2 aylık ama şişkinlikten 4 aylık hamile gibiyim. Çok göbeğim var bir tek sabahları iniyor, bir şey yiyene kadar
Hasret72 4 ayda çıkmaya başladı :) 3 aya kadar gram yoktu şuan 24 haftalık hamile olduğum biraz anlaşılıyor