User658383839 AybenYB kız ben tahmin edenlerden değilim ki Instagramda bir post gördüm işte kız erkek kesesi şeklinden ayırt etmişlerdi. Post sahibi arkadaşın da Instagram da gördüğüm kese şekline benziyordu öyle bir tahminde bulunayım dedim 😅🥹
QueenMommy Emisen7 haftaya çarsamba gidicem bu hafta erken daha 6+4 üm gözükmezsd stres yapmiyim daha 7 haftalık olmadım
QueenMommy Emisen7 aralıgın 2 sinde gidicektim aslında haftaya pazartesi ama randevu bulamadım çarsamba boştu
Emisen7 QueenMommy inşallah kalp atışını duyarsın canım kanaman yoksa endişelenme ama için rahat etmiyosa git istersen sağlıkla sağ salim kucağınıza alırız inşallah 🤲🏻😊
Emisen7 QueenMommy olabilir çok şükür aman olmasında sağlıkla gelsinler benimde çarşamba stent çıkarcaklar lokal anestezi ile bende ondan korkuyorum bide hala sağ böbrekte taş varmış dr kendiliğinden düşer dedi inşallah öyle olur
QueenMommy Emisen7 5 mm şuan ağrım yok hamile kaldıgımdan beri 1 kere ağrı yasadım dahada yasamadım inşallah olmazda ya çok kötü ağrısı oluyor dayanılmaz