Benimminikim SeverBurcu maşallah Allah bağışlasın demek ki ne yaparsak yapalım ne kadar olacaksa o kadar olacak çünkü diyetisyenin verdiği listeye göre de yiyorum ama dmeek ki olmayacak
Benimminikim Hshshzgsghzhshs ilk bebeklerim ikizdi erken doğum oldu 3 ay ayrı kaldık onun korkusu belkide çok evham oluyor insan
myangelson Benimminikim ilk bebeğim 22+5 de 480 grammis bu bebeğim 22+1 de 530 çıktı her ikisi de gayet iyi demişti doktor. Hatta ilk bebegimde doktor baya iyi kilosu haftasından ileride diyordu
Benimminikim myangelson Allah bağışlasın inşallah bizde düzene gireriz kardeşlerimiz ikiz erken doğum düşük kiloyla doğunca insan panikliyor
Benimminikim SeverBurcu gebelik şekeri 😅😅 doktorum da şaşkın genelde gebelik şekerinde bebişler tombiş olurmuş seninki nasıl böyle diyor
Benimminikim Rabiamina diyetisyen desteği ile gidiyorum elimden geldiğince uyuyorum lostesine ama bilmiyorum çok şaşırdım böyle olmasına
SeverBurcu Benimminikim kilo alması için önünde 3 ay var dert etme birden alır topaç gibi doğurursun inşaallah
myangelson Benimminikim ilk bebeğimi kaybettim ama inşallah bu bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻 Allah’ın izniyle sağ salim zamanında alalım kucaklarimiza 🤲🏻
Benimminikim SeverBurcu sağlıklı olsun da vaktinde en sağlıklı kilosuyla gelsin güzel dilekleriniz için teşekkürler
SeverBurcu myangelson Allah rahmet eylesin cennete bir melek göndermişsin orda seni bekliyor olacak bu bebeğinde sağlıklı olur mutlu olursun inşaallah
myangelson SeverBurcu evet Allah’ın izniyle orada kavuşacağız oglumuzla 🤲🏻 Allah razı olsun , amiiin🤲🏻🧡
616171_ Benimminikim 21+1 393 gr yazmışım zaten inanki 7. aydan sonra başlıyorlar almaya 23 hafta 513 gr