Rabiamina Benimminikim benim 22 haftada 525 grdı. Biraz düşük gibi ama doktor normal dediyse bir sıkıntı yoktur. Kendinizi herkesle kıyaslamayın protein ağırlıklı beslenmeye çalışın
Benimminikim Rabiamina diyetisyen desteği ile gidiyorum elimden geldiğince uyuyorum lostesine ama bilmiyorum çok şaşırdım böyle olmasına
Edamy Ben de bugün detaylıya girdim 22 haftalık 430 gr 26 cm miş. Haftasıyla uyumlu dedi zaten bu aydan sonra kilo alımı daha çok olacak o yüzden 10-20 gr bence önemli değil sağlıklı olsun kiloda alırlar inşallah zamanı gelince ☺️
Mavi_rella _Mother_ ya benimkide 26+3 1300 küsürdü sizce fazla mı doktor normal dedü ama aklıma takıldı
_Mother_ Mavi_rella fazla olsa doktor söylerdi mutlaka ben hiç kilo almadım daha ona rağmen kilo gelişimi öyle iştahım çok yok sizin iyi ise kilo gelişimi gayet iyi
Hshshzgsghzhshs Benimminikim bende 20+6 da detaylı ultrasona girdim kilosu 390 gramdı ama son haftalarda bı anda kilo alıyorlarmis ondsn çok takmayın
Benimminikim Hshshzgsghzhshs ilk bebeklerim ikizdi erken doğum oldu 3 ay ayrı kaldık onun korkusu belkide çok evham oluyor insan
SeverBurcu Benimminikim muz ye toparlar inan ben başka takviye almıyorum düzenli de yediğim yok sadece muzu hergün yiyorum o bebeğe yarıyor takma kafana ilk kızım 2300 gr doğdu ne bulduysam yedim 25 kilo almıştım ikinci kızımda 15 kilo alıp 3.500 doğurdum bunda hiiiiç dikkat etmiyorum bir tek muz işte bu bebekte iyi gidiyor haftasına göre
Benimminikim SeverBurcu maşallah Allah bağışlasın demek ki ne yaparsak yapalım ne kadar olacaksa o kadar olacak çünkü diyetisyenin verdiği listeye göre de yiyorum ama dmeek ki olmayacak
myangelson Benimminikim ilk bebeğim 22+5 de 480 grammis bu bebeğim 22+1 de 530 çıktı her ikisi de gayet iyi demişti doktor. Hatta ilk bebegimde doktor baya iyi kilosu haftasından ileride diyordu
Benimminikim myangelson Allah bağışlasın inşallah bizde düzene gireriz kardeşlerimiz ikiz erken doğum düşük kiloyla doğunca insan panikliyor
Benimminikim SeverBurcu gebelik şekeri 😅😅 doktorum da şaşkın genelde gebelik şekerinde bebişler tombiş olurmuş seninki nasıl böyle diyor
SeverBurcu Benimminikim kilo alması için önünde 3 ay var dert etme birden alır topaç gibi doğurursun inşaallah