Guzelanne56 ilk gebeliğimde sık sık iki farklı şehire gitmem gerektiği için her iki şehirde de muayene olduğum doktorlarım vardı .
Profesör olan 36. Haftama kadar aspirin kullanmamı sonrasında ise doğuma kadar iğne ile devam etmemi söyledi .
Buradaki ise yani doğum yapacağım şehirdeki doktorum 35. Haftada aspirini kesiyoruz , iğnede başlamıyoruz dedi …
Israr etmeme rağmen beni dinlemedi , ayrıca varislerim de var diğer doktor buna da dikkat çekti dedim . En son hafif bir tartışma ortamı oluştu tamam o zaman kalp damar görsün o karar versin gibi topu başkasına attı …
İğne yazmadığı için 36. Haftada aspirini kesmek zorunda kaldım iğne de kullanamadım .
- Hafta kontrolümde suyun bitmiş , partiküller oluşmuş acil sezaryen deyip ameliyata aldı .
Ameliyatta ise 2. Gebeliğini öğrenir öğrenmez iğne başlıyoruz çocuk 36. Haftada kalmış gelişememiş, plesanta yaşlanmış vs vs bir sürü şey söyledi …
Demem o ki ; kuzeniniz asla tek doktor ile kalmasın mutlaka en az 3 doktor görüşü alsın . Benim başımdan bunlar geçti keşke en başında hiç dinlemeseydim anne karnında 1 gün bile çok önemli belki normal doğum yapabilirdim şu an çok pişmanım …