Senaasyaali 15+2 haftalık hamileyim bebeğim sol tarafta ve genellikle alt sol kasık tarafıma gün içinde üç beş kez kramp batma tarzı bir ağrı giriyor başına gelen var mı normal mi ?
Annelikmghb Senaasyaali 34+4 haftayiz o ağrı bazen hapsurunca bile kramp gibi giriyor cok normal daha rahmin cok buyucek bunu kasık bel agrisi olarak hissedeceksi cok siddetliyse hemen doktoruna görün
Ayse3434ay Senaasyaali bendede var ya bu buyuyor diye düşünüyorum aynı sekılde hem ağrı hem kramp ama dayanılmayacak kadar degıl anlık gecıyor
Senaasyaali Aleyysss000 bazen hafif canımı acıtıyor ama kısa sürüp geçiyor. Sürekli oturarak çalışıyorum bu etkiler mi bilmiyorum ama..
Senaasyaali babyiscoming_ bende acaba bu kasılmamı diye çok korktum. Kramp çekme veya batma hissi gibi olup geçiyor. Bazen biraz acıtıyor
Aleyysss000 Senaasyaali oturmakla yatmakla ilgisi yok ben çalışmıyorum evdeyim bende yaşıyorum tamamen hamileliğin doğasından kaynaklı bir durum hiç bir sıkıntı yok yani rahat olun
babyiscoming_ Senaasyaali yok canım değildir çok normal rahim büyüyor bebekte büyüyüp yukarı çıkıyor gerilme batma hissi o yüzden oluşuyor
busra05_ Bende 14. Haftaya giricem benımde sol tarafımda bazen kasık bazen alt karın sol tarafımda batma agrı oluyo kısa süreli canım kanama yoksa normal dıyolar rahım büyüdükçe bağlar gerıldıgı içinmiş sanırım saglıkla alalım kucağımıza hepimizde 🩷
Senaasyaali busra05_ İnşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza hepimiz ❣️ İnsan her şeyden tedirgin oluyor.
Senaasyaali Ayse3434ay Evet ağrı giriyor geçiyor en fazla 30 sn sürüyordur. Hatta bazen gaz sancısı gibi hissediyorum ama bence gaz değil. Genelde alt kasık bölgemde oluyor çünkü.
hamcokelek33 Benim de 15+2 bebeğin olduğu yer mi bilmiyorum ama karnımın altı tarafında batma hissi oluyor bugün ayaktayken.. sanki aşağı doğru çekiliyormuş gibi normal midir
Senaasyaali hamcokelek33 Benim hissettiğim kramp tarzı hafif bir acı yaşadığınız öyle bir şey mi ? Daha mı farklı
hamcokelek33 Senaasyaali Senaasyaali evet hafif ama böyle batma hissi bi kramp gibi ve sadece ayaktayken oluyor