umut0808 Sol gögsüm agrıyo ve sol sırtıma vuruyor ağrı, önemli bişey olabilir mi kalple alakalımıdır, kadın dogum acilinemi gideyim acil servis bakıyomu, 27 haftalık gebeyim
superstar_00 umut0808 ben bu durumu çok yaşıyorum hem de haddinden fazla şöyle ifade edeyim mide ağrınız varsa mideminizde problem varsa meselbazen hiç ağrımaz ama ağrısı kalpte hissedilir ve sırta vurur hani sanki böyle arkadan sırtınıza bir şiş batırmışlar da o şişe orada bırakmışlar bir bunun dışında kas kasılması diye bir durum var ben bunun için kardiyolojiye gittim doktor kalbime baktı hiçbir şeyin yok dedi kas kasılması dedi o kadar farklı bir ağrı ki sanki kalp krizi geçiriyormuşum gibi ağrı yapıyor mesela.
superstar_00 umut0808 Gaviscon şurubu varsa içmenizi öneririm ve uzanıp dinlenin hemşire arkadaşim bana kalp krizi durumunda ağrı durmadan artar demişti.
superstar_00 umut0808 Mesela yoğun gaz probleminiz varsa bu da göğüs ağrısı yapar hemde çok fazla yapar ama içiniz rahat olsun diye doktora gidebilirsiniz ben sadece doktora gidene kadar kendinizi telaşa düşürmemeniz için bunları paylaştım.