Seher_blk Sevgikaya1525 bence de geç döllenme olmuş olabilir çünkü son adet tarihine baktığımda yarın 5 haftalık olacak
isimsiz19 Seher_blk Ya evet net çizgi var hamilesin bence bir an önce kan ver özelde verirsen 1 saate alırsın
Kkardelenn1 Seher_blk silik olsa da ben buradayım diyor annesiiiii🤩🥹rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah
Seher_blk Sevgikaya1525 bu akşam acile gittim ne yaptıysam kan almadılar ya pazartesiye kaldı artık meraktan öleceğim
Seher_blk isimsiz19 özel fiyatları çok fazla ya bu akşam da acile gittim devlet hastanesine kan almadılar bir de yarın diş randevusu var ne yapacağımı bilmiyorum
Sevgikaya1525 Seher_blk sancım var kusuyorum kasıklarım ağrıyor deseydin alırdı cnm ben öyle yapmıştım😀
isimsiz19 Seher_blk ya keşke gitseydiniz en fazla 300 400 tl tabii imkanınız varsa yarın da diş randevunuz varmış aksatmayın derim
Seher_blk isimsiz19 ya keşke diş randevusu olduğunu söyleseydim bakarlardi belki ama aklıma gelmedi ya yarın giderim belki bakalım
Seher_blk Sevgikaya1525 kusuyorum demedim de mide bulantısı ağrısı ve kasık ağrısı var dedim yok şerefsiz almadı bir türlü