Tospiiiiik Merhaba arkadaşlar Ocak ayında 2. Sezeryan dogumumu yapacağım inşallah. Gazi üniversitesinde hoca takipliyim 1 hafta önce gittiğimde doğum fiyatını sordum ve 20 bin oldugunu söylediler şaşırdım çok artmış fiyat varmı orda takipli olan doğum yapan
crescent___ Tospiiiiik bu 20 bin icine oda dahil mi? Bir de tek kişilik oda verdiler mi acaba? Bende hacettepe perinetoloji hoca takipliyim muhtemelen yakındır
Tospiiiiik Perinatoloji bölümünde yani riskli gebelik de hocalar ücretli muayene ücreti sezeryan doğuma hoca girince ücret ödüyorsun 2021 de oğlumu da orda doğum yaptım özel oda ve doğumla beraber 2000 gibi bir fiyat odemistim şimdi 20 bin olmuş
Tospiiiiik crescent___ valla hiç bilmiyorum oda felan vezneye sordum ben fiyatı bir daha gittiğimde konuşacağım hoca ile
Defnezumramom crescent___ kuzenimin eşi geçen hafta hacettepede doğum yaptı oda perinatoloji takipliydi özel oda vermişler ona
Gamze3406 2019 yılında 750 tl ye doğum yapmıştik perinataoloji bölüm dekanı merih bayram hocada, fiyatlar ne olmuş öyle. Gerçi merih bayram kendi muayenehanesi açtı, çukurambarda, halan görüşürüz onun muayene ücreti de 4500 tl şuan
Tospiiiiik Gamze3406 bende 2021 de Merih hanımın hastasiydim dogumumu o yaptırmıştı çok memnundum ama artık yok evet muayenesini aradım onunda anlaşmalı olduğu hastaneyle doğum yapıyor 60 bin felan demişlerdi sadece doğum
Defnezumramom Tospiiiiik sana iyi demiş benim doktoruma yönlendirdiği bi kız var 90 bin istemiş ondan doğuma 3 bin muayene ücreti veriyormuştu
Tospiiiiik Gamze3406 ay şaka gibi ya gerçekten doğurmak bile problem oldu 🤭 ben 3 bebeğimi kaybettim daha önce oğlum ve şimdiki gebeliğim tüp bebek ile oldu sağlıklı olması için yani tüp bebek yaptiriyoruz mecbur genetik taşıyıcılıkdan dolayı mecbur perinatoloji ye gidiyorum hocalardan çok memnunum ama bu fiyatlar nedir zaten tüp bebek çok maliyetli oluyor . Özel değil ise sizin riskiniz nedir. Yani çok olmayacağını bilsem Merih hanıma giderim yine ama fiyat çok fazla gerçekten prenses gibi doğum yaptım ağrım sancım olmadı hiç
Gamze3406 Tospiiiiik benim sorunum plasenta parkreata ydi. Plasenta mesane ve rahime yapışmişti, zaten özeller kabul etmedi istesemde gidemezdim, durum kötüye gidince 3. Basamak hastahaneye gidin dediler, Bilkent’te gittik, ölümden döndüm aynı gün e büyük ameliyat geçirdim.
crescent___ Defnezumramom yaaa peki ücreti neydi acaba? Süreçten memnun muydu? Benim kalacak kimsem yok eşim kalabilir diye umuyorum
Defnezumramom crescent___ eş kalamıyormuş canım ama kimsen yok diye belki bir ihtimal hiç fiyatını falan bilmiyorum valla biliyorum desem yalan olur