Kızlar pazartesi kan verdim beta 56 çıktı 4 gün sonra tekrarla dedi doktor bugün verdim 85 yeterli artış olmamış 4 gün sonra tekrar ver ama kimyasal gebelik gibi dedi doktor burdan yükselme olup normal gebelik olma ihtimali yok değil mi böyle bişey yaşayan var mı

Sevgikaya1525 yüksek ihtimal kimyasal olduğunu doktorum da söyledi zaten de bi umut biri çıkar da bende de oldu ama sonra değer yükseldi der diye bekledim geçen yıl 2 kez kalp durmasıyla 8. Haftalarda kaybettim 2. Evladım olsun istiyorum ama kısmet Rabbim nasip etmeyecek herhalde

Selenasel tekrarlanan kayıp yaşayan aileler hep genetik teste başvurmuş burda gördüğüm kadarıyla belki siz de baktırabilirsiniz

ipos yaptırdım zaten kan pıhtılaşması çıktı beta 56 çıkonca hemen kan sulandırıcı iğne ve ilaç başlatmıştı doktorum

• ipos bunu yanıtladı.

Selenasel anladım, hakkınızda hayırlısı olsun. Benim ilk gebeliğim ona rağmen kilomdan dolayı (76) gebelik zehirlenmesi yaşama ihtimalim varmış, doktor nolur nolmaz kan sulandırıcı kullandırıyor bana 100mg

ipos Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizi

• ipos bunu yanıtladı.

Selenasel nasip ne zmn olcak bilmezsin cnm.çok çok geçmiş olsun inşallah rabbim nasip eder.ama eğer kayıp yaşıyorsnx Bi genetik test mi yapsan cnm belki Bi sorun vardır yengemde öyle oldu 3 kayıp yaladı hep 8 9 haftalarda en son genetik test yapıldı Bi sorun çıkmadı ama hamile kalıp doğurana kadar iğneler vuruldu hep

Sevgikaya1525 genetik test yaptırdım haziran ayında genetik bir problem çıkmadı puhtılaşma çıktı sadece onun içinde zaten ilk beta değeri 56 çıkonca kan sulandırıcı iğne ve ilaç başladık hemen bu seferde kimyasal gebelik oldu