Cinarbt Merhaba protein kaçağından kaynaklı 36 haftalık olunca alınacak dedi doktorum 33 teyiz şuan böyle olupta bebeği küvezde girmeyen varmı
Mervealya1992 Cinarbt bı aksılık olmaz ise 36da zaten 9aylık olfduqu ıcın hersey tamamlanıyor aslında 40 hafta 10 aylık pluyor 36da dogumca hıcbısey olmaz
gzm_42 Cinarbt ben 36+3 haftalıkken doğum yaptım ikizlerime kuveze girmediler elhamdülillah 43 günlüğüz şuanda
Aeell Cinarbt Bi saglık problemı olmadığı sürece almıyorlar arkadasım 32 haftada doğum yaptı 2 kilo dogdu bebek kuvöze grmedı
Mervealya1992 Cinarbt yok kız bıse olmaz kucuk degıl 36 artık herseh bitmiş zaten he 2 kg olur o başka
Asya-asel Cinarbt 3.100 Gr biri diğeri 3250 Gr canım kilo değilde solunum sıkıntısı oldu mu yada enfeksiyon o yüzden girebiliyor zaten sana ciğer geliştirici vururlar benimkilerde öyle oldu
Eyseca Oğlum 33+4 te doğdu girmedi kızım 36 da doğdu girmedi bu bebekle alakali birşey canım kimisi 38 40 ta doğuyor ama giriyor kimisi oğlum gibi 33 te doğsada sorun yaşamıyor
Hryedz Cinarbt canım bebısın gelısımıne baglı bırazda 35 36 da doğup küveze girmeyende var 37 38 de dogmasına ragmen solunum desteği için giren bebeklerde var gırse bıle cok fazla kalmaz dıye dusunuyorum ıyı dusun guzel seyler olsun saglıkla kavus
Sevin21 Cinarbt 35 haftalıkken kızım 2609 doğmuştu ve kuveze girmemisti bu brzda bebekle alakalı bir durum oluyor
mlkkk Cinarbt 36haftaşık premetüre sınırı sanırım geç prematüre diyorlar ve gelişimi haftasıyla uyumluysa yüksek oranda solunum sıkıntısı yaşanmıyor ve küvet durumu olmuyor yani endişe etmeyin bi aksilik olmadıkça girmez 🙂