anneeolmkkk Kızlar 5+3 haftalık hamileyim. Bir tane bile belirtim yok sizde belirtiler ne zaman başlamıştı?
QueenMommy anneeolmkkk Kız daha ne istiiyorsun ay ilk gebeliğimde bende senn gibiydim oğlum oldu ama bunda herşeyi yasıyorum mide bulantısı halsizlik mide ekşimesi uyku hepsi var 6+1
MinikMucize46 anneeolmkkk ayy doktor demeseydi. 14 haftalık olana kadar hiç birşey anlamazdim 😂 tadını çıkar. Bende 16+4 şuan. Zorlamaya başladı.
Berrakk39999 anneeolmkkk 5+6 yım göğüs agrısı ve arada olan kasık agrısından başka hiçbir belirtim yok bugün kontrole gittik çok şükür kalp atışını duydum ben de çok tedirgin gittim belirti olmadıgı için içini rahat tut 🤲🏻
anneeolmkkk QueenMommy böyle devam etsin tabikç başka bir şey istemem de ilk gebeliğim ya ondan biraz tedirgin oluyorum ister istemez 🙂
QueenMommy anneeolmkkk Kanama olmadıgı sürece rahat ol daha yemisin drdiğim gibi ilk gebeliğimde bende böyleydim aama şimdikinde 🤮🤮🤢🤢
[silindi] Canım ben gebeliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktı, 8.haftada falan bulantılarım kusmalarım başladı 😐 şükür atlattım o günleri 32+2 oldum 🥹
anneeolmkkk [silindi] benimde uygulamada 6ya yakın ama muhtemelen ama 4 haftalık falan çünkü çok geç öğrendim geç döllenme olmuş haftaya doktora gideceğim bakalım😍
anneeolmkkk Berrakk39999 benim betam çarşamba günü 15ti o yüzden biraz yükselmesini bekliyorum keseyi görebilmek için öyle gideceğim 😍
Mavili1480 anneeolmkkk Maşallah kendini nazar etme 5+6 üç gündür bulantısı istifra mahvoldum şimdiden 🥲