-sum- Civarında detaylı ultrason için önerileriniz var mı ? Nerede yaptırdınız ? Yardımcı olursanız çok sevinirim haftama az kaldı
Baby_B -sum- dr.halil mesut 22.haftada gittik.genel olarak memnun kaldik ama doktor biraz sertti.3500 tl nakitte.Bidaha gidecek olsam hastane ortaminda giderdim.Biraz tavir olarak begenmedik🌸Ama bilgilendirmesi falan iyiydi🌸.60 foto wpdej gönderdiler.
-sum- Baby_B Allah Allah bende baktım baya yorumları iyi görünüyordu. Ücreti de düşük değil niye böyle davranıyor bu insanlar.. benim doktorumda devlette özelde 3 isim yazmış birisi Halil mesut ondan bende araştırdım biraz yoksa duymamıştım ama
-sum- hyena ne zaman yaptırdınız ? Lütfi Kırdar da gidip sordum ama detaylı ultrason yapilmiyor dediler perinatoloji sadece riskli gebeliklera bakıyormus artik
hyena -sum- alakası yok cnm ben normal doktora randevu aldım zaten yapılması gereken bişey doktor seni yönlendiriyor 4 sene oluyor özeldeki doktorum önerdi yapmamı de oradaki doktora orda yönlendirirler seni
-sum- hyena ne zaman yaptırdınız ne kadar oldu? Önceden yapılıyormuş.. diyorum y hususen gittim ve sordum perinatolojiye sordum özellikle. Kendi doktorumda orda yapılmadığını Zeynep Kamil Ümraniye ve Göztepede yapıldığını söyledi