Beyza90_ Ortaki dünkü testim ve değerlendirmemiştim bugün yaptığım testte ise çizgi çok açılmış çatlama gibi geldi. Lütfen kaçırmış olmayayım 😔
zlemceylan Beyza90_ yok olur tabiki de değerlendirin yumurta döllenmek için 24 saat kalıyor kaçırmayın
Tugbaguler Beyza90_ aslında çatlamayı değerlendirmek daha iyi o yüzden stres yapma bugunu değerlendir
Kardelen0406 Aayyy bende sizinle aynıyımm.Dün yumurtlama olmuş bugün çatlamış 😔😔Çookkk canım sıkıldım oturup ağlicam o kadar yaniiii😔Bugünü değerlendiricem ama çokta hevesim yok olumlu sonuç olacağına dair,tabi rabbim bilir yine 🥲
Beyza90_ Tugbaguler bende bunu dün öğrendim normalde yumurtlama gününü baz alıyordum yani yumurtlamanın ardından salınıyor ve 24 saat kalıyormuş anladığım kadarıyla, eğer böyleyse bunuda anlamış oldum
Beyza90_ Beyza90_ düzeltme yapayım yanlış bilgi vermemek için yumurta en fazla 24 saat kalıyormuş 12-14 saat canlı kalıp atılanda var o nedenle bir gün öncesinden değerlendirmek cidden önemli, sanırım bende kaçırdım 😔
Beyza90_ @“Kardelen0406”# canım sanırım çatlamada yumurta tüplerde bekliyormuş ben testte yumurtlamayı gördüğüm zaman bekliyor sanıyordum sonrasındaymış, tabi normalde yumurtamadan önce içeride hali hazırda sperm olsa iyi olurdu ama hayırlısı artık
Beyza90_ Kardelen0406 biraz daha araştırdım ve testte lh artışının saptandığı gün ve sonraki iki gün önemli diyor yumurta testte yumurtlamayı gördükten sonraki 12-48 saat içinde salınıp 12-24 saat arası karın boşluğunda yaşıyormuş 😅 neyse daha fazla bilgiye bakmayacağım artık. Bazen değerlendirmeye rağmen olmuyor herşey nasip canım ☺️
Meltemzel Kardelen0406 canım çatlamada değerlendirmem daha önemli normalde ben doktora gidiyorum oda çatlatma iğnesinden sonra ilişki diyor 🥰
Beyza90_ Meltemzel ya bende tam bilmiyordum yeni yeni öğreniyorum buradan, yazılan cevapların faydası, çok teşekkür ediyorum 🥰