Senonif 2 tane olan testin koyu olanı dün hastaneden sonra çekmiştim, 4-5 saatlik idrardı. Diğerleri bugünün testi ama 2 saatlık idrar ![](
QueenMommy Senonif canım hastaneden kan vermedin mi 2 saat 4 saat çok kuruma çizgisi çıkıyor hemen mi çıktı çizgiler
Glsm-19 Senonif üsteki galiba artimed testi salı günü akşam yapmıştım benimde hemen saniyesinde böyle oldu beklemedeyim daha kan vermedim bende
Esma006 Senonif bende bu testlerle aynı bu silik çizgi ile öğrenmiştim regl günün geçsin bence ne olur ne olmaz
Senonif 1prens_1prensesannesi_ hemen çıktı doğru anlayamamışım, birikmiş idrar saatimi yazmıştım, ikisi de 5 dkda görünen sonuçlar 🫶🏻🥹 QueenMommy
1prens_1prensesannesi_ Hemen çıktıysa çizgiler gebesin canım ama saatler sonra çıktıysa kuruma çizgisidir en garanti bi kan ver kesinleşir ♡
Senonif Glsm-19 ikisi de artımed yani görünenlerin hepsi artımed ama başka bir test de yapmıştım dün çok silik var gibiydi bugün başka kaliteli marka testlerden de alcam
Senonif Esma006 yarın regl olmam lazım ama olmucam bence çünkü baş dönmesi göğüs hassasiyeti vs var ben hamile olduğumu düşünüyorum bu sefer ya 🥹 geçen ay kimyasaldım
babyylve_ Senonif artmd yalancı pozitif çıkarır bak istersen 6 tane al hepsi aynı çıkar prodoctor markası al beta 5 bile gösteriyor galiba
bebegimibekliyorum__ Senonif inşallah hamilesindir seni gecen aydan biliyorum ama bence bu ay hamilesin 🫶🏻
Senonif FatmaB_ ahaha o da doğru 😁 evde kan testi kiti buldum ondan da aldım ahaha kargoda şuan gelsin bakayım merak ettim onu çok