nerayaren Kızlar bebeğim 3 aylık başlarda sütümü içiyordu vardı yeticeo büyüdükce yetmemeyr başladı herkesın yaptıgı gıbı bende mamada verdım takviye ettim vs ama bebegım hep meme reddi yasattı bana asla istemedi pompayala sağıp verdim uzun süre daha sonra yoruldugumu hissstim cunku bilenler bilir meme reddi çok kötü birşey sağmak işkence gibi birşey bir kerelik birşey değil her acıktıgında hazırlamıs olmam gerek bende robotı değilim yoruluyorum ve desteksız büyüttüyorum cocugumu söyle az verıyım oyalasında ben sağıyım diyceğim kimse yok eşim var evrt ama çalısıyo ne kadar evde oluyo gunun 8 saatti yok uyku zamanını saymadım daha bebegım uyuncadw benımde uykum gelıyo yapamadım sizce vicdanenn nasıl olmam gerek mamasını veriririö bu yaptıklarıma göre o daha kolay her cocuk emıcek diye bırsey yok gonlum ondan yanaaydu ama meme reddi beni yordu sağmak sürekli bir kere olan bıreey degıl bıde gunun bılıyorsunuz ki lütfen kötü bırsey yazıcaklar gelmesin moralim bozuk desteğe ihtiyacım var eşimde rahats alıştın diyo mamayla sağmak ölüm gibi birşey beni sadece benim gibi olanlar anlar
Mavili1480 nerayaren Benimde bebeğim hiç emmedi doğduğu andan itibaren sağmak zorunda kaldım tabi sağmak yeterli olmadı mama verdim ama çevremde ki herkes hatta ailem eşim onlarda emzir emer diye baskı yaptılar ama kimse ne kadar zor olduğunu anlamadı o yüzden canınızı sıkmayın her çocuk emecek diye bir şey yok 9 ay sağarak verdim sağmak çok zordu ama geçiyor bir süre sonra boşverin kim ne derse desin sizi gerçekten anlayamaz anlamayacakta ne demişler davulun sesi uzaktan hoş gelir ağzı olan konuşuyor
ikibebeliannis nerayaren vicdanen hiç kötü olmana lüzum yok benim iki kızımda öyleydi hiç ısrar etmedim saydığım kadar sagdım sonra mama verdim gayette sağlıklılar elhamdülillah Senin canından önemli değil
[silindi] Canım eğer bunu çözmek istiyorsan çevrende sağlık ocağı, sağlıklı yaşam merkezi vs varsa ordaki hemşireler, ebeler emzirme desteği veriyorlar meme reddini çözüyorlar diye biliyorum
sinem93- Emzirme desteğini bende pek çok kişide duydum hepsi de olumlu sonuçlar almışlar. Siz de bir araştırın derim.