Kubradmurat Esrakalkanc vallaha ilk oğlum çok sabirsizdi benim 32 haftalikken kanamam olmuştu hastanede yattim 37 haftalıkken doğdu bu oğlumda gelmek bilmiyor dogru mu yanlış mi bilgi anlamadım 😂😂
ebrarsamet_ Yaklaşık 3hafta önce post açmıştım oraya yazmıştın sancı gelirse anlayamazsam diye, doğurmuşsun çok şükür hayırlı olsun 🤍
Sedanurrrk1 ebrarsamet_ sancım gelmedi zaten bebis suyum sızıntı şeklinde geldi benim teşekkür ederim yinede 🥹💕💕
serifeoguzhan10 Sedanurrrk1 aa birkaç gündür yazdıklarımı görmeyince tahmin ettim doğum yaptığınızı. Çok sevindim sizin adınıza, günlerimiz hemen hemen aynıydı. Sağlıkla büyütün inşallah bana da çok dua edin 🙏🏻
Sedanurrrk1 serifeoguzhan10 inşallah sağlıkla doğurun inşallah valla çok zorlu bi yol ama sonu çok güzel 🥹💖
Kubradmurat Sedanurrrk1 yok ya ne doğurması bekliyor içerde şişko gotunu anca çekip gelecek demek ki 😂
Kubradmurat Sedanurrrk1 iyi çok şükür canım sağlıkla büyüt bebisini inşallah bende pazartesi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor
Zuluss Sedanurrrk1 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🤲🥰demek söz dinleyen çocuk çağırdın geldi sanırım😄😄