Ayse2133 Sedanurrrk1 dün gece saat 1e kadar da postlara bakıyordum doğurdun mu diye sağlıkla büyütün bebeği uzun ömrü olsn inşallah çok dikislerinuz varmı bide devlet hastanesinde mi dogurdunuz yoksa özelde mi ilk doğumun uzun sürmesi normal bende 15 16 saat sonra kendi sancimla anca dogurdum inşallah tez zmnda toparlanirsn
Sedanurrrk1 Ayse2133 öncelikle teşekkür ederim dikişlerim var evet ama değdi 🥳🥳 biraz canım yanıyor otururken ama toparlamaya çalışıyorum
Kubradmurat Sedanurrrk1 gözün aydın olsun canım benim sana yazdim cevap gelmeyince anladım doğurmak üzere galiba dedim rabbim evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzum çok geçmiş olsun şuan nasilsiniz durumunuz ne okadar sevindim ki kurtardiniz birde ben kurtarsam keşke bana dua et canım günümüz ayniydi seninle inşallah bende tez zamanda bebeğime kavusurum
Sedanurrrk1 Kubradmurat ayyy yavrum çok sağol inşallah sende tez zamanda kavuşursun bol bol dua ederim sana da inşallah rabbim o duyguyu isteyen herkese tattırsın 🥳
Cglglr Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sizi merak ediyordum postu görünce sevindim.
Kubradmurat Sedanurrrk1 amin inşallah canım akşam oldu benim sancılar yine başladı bu sefer belimden tuttu ama değişik bugün inşallah devam ederde dogururum bugün farklı gibi bakalım
Kubradmurat Esrakalkanc vallaha ilk oğlum çok sabirsizdi benim 32 haftalikken kanamam olmuştu hastanede yattim 37 haftalıkken doğdu bu oğlumda gelmek bilmiyor dogru mu yanlış mi bilgi anlamadım 😂😂
ebrarsamet_ Yaklaşık 3hafta önce post açmıştım oraya yazmıştın sancı gelirse anlayamazsam diye, doğurmuşsun çok şükür hayırlı olsun 🤍
Sedanurrrk1 ebrarsamet_ sancım gelmedi zaten bebis suyum sızıntı şeklinde geldi benim teşekkür ederim yinede 🥹💕💕
serifeoguzhan10 Sedanurrrk1 aa birkaç gündür yazdıklarımı görmeyince tahmin ettim doğum yaptığınızı. Çok sevindim sizin adınıza, günlerimiz hemen hemen aynıydı. Sağlıkla büyütün inşallah bana da çok dua edin 🙏🏻
Sedanurrrk1 serifeoguzhan10 inşallah sağlıkla doğurun inşallah valla çok zorlu bi yol ama sonu çok güzel 🥹💖
Kubradmurat Sedanurrrk1 yok ya ne doğurması bekliyor içerde şişko gotunu anca çekip gelecek demek ki 😂