Mavili1480 Kızlar bu ilacı doktor yazıyor mu bana mesaj olarak sadece ismini söyledi eczaneye gittiğimde ilaç 500 tl yazdırsan daha uygun olur dedi kafam karıştı
Baby_B Mavili1480 eczaneden direkt alirsan öyle Recete ile alirsan devlet karsiliyor bir kismini ve 200 küsüre aliniyordu
Ayse3434ay Ayse3434ay AnayimBenAna_ aıle hekımını odemıyor dedıler ama kadın doğum doktoru yazdı benım kını
Mavili1480 Ayse3434ay Reçete yazmamış öyle ismini vermiştim bende sandım öyle alınıyor bugün yazdırayım
Ayse3434ay AnayimBenAna_ ama ne zaman ben eczaneye sordum uzman yazması gerekıyor odemıyor deyınce doktora yazdırdım kadın doğuma
AnayimBenAna_ Ayse3434ay hmm benim aile hekimimde uzman doktor belki o yüzden ödemiştir. Ben ağustos ayında almıştım görümcem eczanede çalışıyor o getirdi ilacı aile hekimine yazdırın boşuna para vermeyin demişti yazdırmıştık.
Mavili1480 Ceylanonuk_ Doktora randevum var bugün sabah midem bulanıyor içeyim diye almak istemiştim de idare edeceğim artık randevu saatine kadar 500 tl vermeyeyim boşuna
Ayse3434ay Mavili1480 boşuna verme ıkı kutu yazdır çabuk bıtıyor gece yatmadan ıkı içiyorum ben 2 kutu yazdır sen
Ayse3434ay Mavili1480 4 aylık oldum hal ıcıyorum çok duzenlı kullan yalnız hır gün kullanmayınca bıle en başına donuyor saatı bıle onemlı ama rahatlatıyor
Mavili1480 Ayse3434ay Benim yeni 5+6 daha ilk hamileliğimde yok denecek kadar azdı ama bu sefer çok fena gece nerdeyse hiç uyumadım ne yesem dokunuyor 🥲