Sedef-0131 Kızlar yardım lütfen gebeliğimi ilk öğrendiğimde geçen hafta perşembe 55.24 tü Salı günü tekrar kan verdim >1000 çıktı 4 günde maşallah baya arttı 2 gün geçti dünde kan verdim sabah sonuca baktım aynı >1000 sizce normal mi
Annelikmghb Sedef-0131 adet gecikmen oldumu tatlım iki gün sonra yine ver yukselme olmasa kimyasaldir.
busyet2002 Sedef-0131 ben hemşireyim öncelikle endişe etmeni gerektirecek bi durum yok kan verdiğin hastanenin laboratuvarında ölçüm yapan cihaz 1000’e kadar ölçüm yapıyor 1000 üstünü ölçmüyor ondan >1000 diye çıkıyor zaten değerin yüksek 1000 üstüne çıktıysa kimyasal ihtimali kalmamış ve kan takibine de gerek yok artık
Sedef-0131 Annelikmghb Mavili1480 Asi_07 Adetim 2 gün geçti Salı günü kanda betam >1000 Dün tekrar verdim perşembe >1000 aynı
Nisasena-2727 busyet2002 Merhaba canm hemsireyim diyince sormak istedim bn gebeligimi 252 değerle öğrendim kese gozukmemisti bı hafta sonra 3539 olmuştu ama yine kese gozukmedi normalmi acaba bni bilgilendirirmisin lütfen canm şimdiden teşekkür ederim
QueenMommy Sedef-0131 Canım korkma kan verdiğin yer en fazla 1000 ölçüyor ondan >1000 aynı değer gözükür sen şimdi kadın doğuma randevunu al doktor bakar kese olusmaz erken sanırım sana folik asit baslatsın en önemlisi o
busyet2002 Nisasena-2727 doktorun ekstra bi şey söylemediyse endişe etme cihaz kalitesi markası bile görünmemesine sebep olabilir evham yapma 1 hafta sonra tekrar kontrol et Nisasena-2727 bakalım
eilf150 Nisasena-2727 ilk gebeligin galıba çok falza strese sokmuşsun kendını bı hafta sonra gözükür kese bebekte saten 7 8 haftada anca gozukur betan yuksek bı sorun olmaz kendını streslendırme daha başındasın
Nisasena-2727 busyet2002 Sağol canm haftaya gidicem doktor birşey demedi gözükmeye bilir çok normal dedi küçükse gözükmez yeni olusuyosa dedi
eilf150 Nisasena-2727 3000 bını gectıkten sonra alttan muayene de kese gorunuyor ama karından gorunmuyor diye bılıyorum bı dahakı gıttıgınde kesın gorunur hayırlı olsun saglıklı bı hamilelik sürecı gecırırsınız inşallah
busyet2002 Nisasena-2727 aynen öyle içini ferah tut her hastanenin ultrason cihazı aynı değil eski bi cihazsa görünmeyebilir çok küçükse sen çok kiloluysan bi çok sebebi olabilir Rabbim evlatlarımızı korusun hepimizi yavrusuna zamanı gelince kavuştursun inşallah
Gizemert Sedef-0131 aynı kalmaması gerekiyor sürekli orantılı artması lazım. Eğerki artış yok hatta düşüşe geçtiyse kimyasal gebelik oluyor. Değer artıyor gibi duruyor ama bebek olmuyor
busyet2002 Nisasena-2727 geç döllenme de olsa değerin güzel aslında ama çok yeni daha hafta olarakta ben cihaz sıkıntısı olduğunu düşünüyorum