Byrmm teşekkür ederim aynen çok şükür sağlıkla kavuştuk bebimde ikinciydi bu iki oğlum oldu doruk ve poyrazım rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inşallah bende ilk oglumda korkmamistim başıma ne gelecegini bilmedigim için ikincide korkuyordum hem sezeryan olabilirim diye hem de dogumun nasil birşey olduğunu bildigim için ilk oğlumu kendi sancimla dogum yapmistim 15 saat sancı sonundq kavustuk bu oglumda dogumuma 1 hafta kalasi sancı çektim özellikle geceleri yalanci sanci degil ha 15 veya 10 dakikada bir gelen düzenli sancilar ama sonrasinda hep geri kesilmişti dogum yapacagim gün de aşırı bel ağrım olmuştu akşam 11 de başladı ufaktan sancilarim bende onemsemedim 1 haftadır böyle dedim gecer bugunde diye dusundum ama dakika tuttum nolur nolmaz diye hareket ettikce artiyordu oturdugumda hafifliyordu degisikti bu oglumun sancilari yalanci dedim sonra saat 2 oldu duş aliyim kişisel bakimimi yapiyim dedim nolur nolmaz hem rahatlarim sicak suyla diye düşündüm duş aldım çıktım gecmedi sancılar bende süreci hizlandirabilmek adına egzersiz yaptim squat yaptim surekli evin icin yürüdüm durdum bu arada sürekli büyük abdest tuvalete çıkma isteği geliyor bana sancilarimin sonuna doğru makat tarafima vurmaya başladı sancılar eşimin sanci cektigimden haberi vardi ben ona sen uyu artarsa seni uyandiririm demistim tabi o biliyordu benim sanciyi evde cekmek istedigimi korkuyordu ya birsey olursa hemen doğarsa diye beni tembihledi bak geç uyandirma eger çok kötü olursan bekleme kaldir beni hastaneye gidelim dedi bende dinlemedim tabi ne biliyim ilk oglumda 15 saat sanci cekince makat tarfima sancilar vurunca anladim ki acilmam baya var galiba dedim tuvalete girdim neyse baktim nişanım gelmis bende hemen esimi uyandirdim hastaneye gittik acilde doktor yoktu acilmama bakti 8 cm acilman var sen nasil duruyorsun falan dedi bana ultrasonla bebege baktilar bir sıkıntı yoktu kadin dogum doktoru olmayinca benimde günüm gecmisti bebek büyüktü falan acil sezeryana alinsam müdahale edecek doktor yok benim yatisimi yapmaya çalışıyorlar falan ebeler dogurtacakmis esime anlattim böyle böyle diye oda sinirlendi kavga etti ordakilerle imza atip hastaneden ciktik yakinda baska hastane vardi oraya gectik yolda giderken 9 cm olmus acilmam oraya gider gitmez baktilar falan direk doguma aldilar beni işte fazla sürmedi oglumu kucagima aldim seninde ikinciyse benim kadar cok bekleme olurmu evde hemen ilerliyor surec zaten hastaneye git başıma gelenlere baksana aklima gelmezdi benim