nisanela Lütfen acil cevap yazar mısınız her hangi bi ağrı sızım yok ama bebek kndini aşağı itiyor sanki
Sema_nur60 nisanela 37+6 yız 3.5 cm lik acıkma var. Benimde kasıklarımda ağrı var ama doğum mu bende bilmiyorum. Baskı var yani 🫢
Ebruuuliiiiiii nisanela Rahime yerleşiyor benmde 34 hafta da ole oldu doğumunuz yakındır zaten rahimde acı hissediyorsunuzdur hareket ettikçe
Adensu_ nisanela bendede var canim ayni sey, korkma hemen olmaz. Hatta bende otururken sanki tuvaletim geliyormus gibi oluyor oraya bastiriyor gibi
nisanela Sema_nur60 henüz alttan muayene olmadım nstde sancıda cıkmıyor ama anlamadım bu akşam bi sızlama ittirme hissettim korktum yani😥
Sema_nur60 nisanela ben pazartesi serklaj dikişi alındı 2 gün sonra nişan geldi gittim. Açılma 3.5 cm olmuş eve gönderdiler ağrım yok diye 😁 gelen giden yok şuan bi ağrı var ama cok değil hafif 😁 bi ıkınasım falan geliyor 😁
Sema_nur60 nisanela amin inşallah cok şükür bu haftayı gördük ya korkmuyorum Allah’ın izniyle. 22 de erken doğma riski vardı aylarca yattım kalkmadım şimdi herşey serbest hanımın gelmesini bekliyoruzz 😁
Tahamm 36+5 bende de bugün alt kasık yanımda bi acı bıçak saplanması gibi aniden giriyor tuvalete çok çıkıyorum çokta hareketli nstde sancım çıktı bi parmak ucu da açıklk vardı akıntım da çok doğum yakınmıdır acaba