Melikesu Hatice_11 Benim sol kasıkta batma var sanki incecik bir batma.adet öncesi böyle olmazdı hiç ama yine de günümün geçmesini beklicem.22 Kasım yumurtlamaydı
Hatice_11 Melikesu benim de arada bel ve kasık ağrım oluyor geçiyor kuzum akıntım da var . İnşallah pozitif görürüz 🤲🏼🌸
Helene16 bsr08 Canım ben henüz olmadım , elimde gebelik testide kalmadı… En son 2 gün önce yapmıştım baya çizgi gözüküyordu bakalım inşallah vardır 🙏☺️ Sende üzülme hiç bir dahaki ay inşallah vardır bundada bi hayır🙏
bsr08 Helene16 ne güzel canım inşallah vardır güzel haberlerini beklerim o zaman. benimde bu ay olur inşallah ☺️🤲🏻
Mrsmlyy Hatice_11 bende şuan öyleyim kasık bel ağrım var akıntım da bugün başladı hadi hayırlısı az kaldı
Mrsmlyy Hatice_11 6sı benim normalde adetten bir gün önce küçük lekelenmelerim başlar yarın onu takip edeceğim
Hatice_11 Mrsmlyy aynı gün bat . Benim de kahve rengi şeklinde lekem olurdu daha birşey yok . Test ne zaman yapacaksınız
Mrsmlyy Hatice_11 testi eşime aldırdım onunda aldığı marka çok yalancı pozitif veriyomuş ama yine de yapıcam bakalım bende de leke yok şuanlık
Hatice_11 Mrsmlyy artimet mi . Prodoctor iyi diyorlar şimdilik elimde inovita var bende sabah onunla yapacağım çıkmazsa ve gecikirse prodoctor alacağım
Hatice_11 Mrsmlyy bilmiyorum ki kuzum sabah pet takmıştım rengini kontrol etmek için sadece bir damla gelmiş . Peceteye siliyorum birşey yok . İnşallah yerlesmedir . Kasık ağrım da yok gibi birşey arada çok hafif geliyor geçiyor .