Adnanziyagil kime ne ya densiz insan doldu etraf. Benim de görümcemin bir buçuk senedir olmuyor son 6 aydır çatlatma iğnesi oluyor hsg bile çekildi, kardeşimden ayırmam kendisini, bir kere bile konusunu açıp sormadım, eğer o açarsa direk gazlamaya başlarım kocanla gez, boş valiz getir alışveriş haftası yapalım kendine vakit ayır spora git bu ay hangi renk oje yaptırsak vs ve çocuklu hayatın negatif taraflarını da anlatıyorum sonuçta bunlar gerçekler çocuk olunca hayatın eskisi olmuyor her seferinde bebekle zorlanabileceği aktivitelere konuyu getiriyorum, az da olsa rahatlıyor çünkü bunları duymaya ihtiyacı var. Neden olmuyor sorusuna değil şu an olmaması onun nasıl yararına çıkıyor diye duymaya ihtiyacı var. Nasip olur da bebek haberini duyarsak bu sefer de istediği her aktiviteyi nasıl yapabileceği ya da nasıl hayatına adapte edebileceği konusunda gazlamaya başlarım çünkü ben ablası sayılırım onu yargılamaya değil hangi şartta olursa o şartta ona destek olmalıyım. Maalesef kimse bunu düşünmüyor, İnsanlar çok acımasız kendilerinin de sınanacaklarını düşünmüyorlar hiç.