Zdiyebiri Sizdenbirii1 bence varsa da yoksa da cıkar. Benim regli sancılarım başladı. Açıkcası umudum yok. Yani hiç gebe kalmadım ama bçyle bir şey oldgunu düsünmüyorum.
Cerennn9 Ebruebos Bende de bugun bulanti basladi garip bir sekilde kasik agrisi, bel agrisi, bulantı ama ilk gebeligimdeki bulanti boyle degildi. Soguk alginligi falanda olabilir belki
Cerennn9 Ebruebos Benim psikolojik olabilir. Birde ben procertin kullaniyorum ondan oturu de belki kasik agrim var ama sag tarafimda yogun bir kasik agrisi var. Sabah calisiyorum agrim basliyor eve gidip dinlenince geciyor.
Ebruebos Kızlar testler dağıtımda ben dayanamayıp akşam yaparım 🥲 negatif göreceğimi bile bile. 10. Gün bugün yumurtlamadan sonra
plajterligi Ebruebos ayy inşallah çıkar❤️ aralıkta regl bekleyenler olarak aramızdan birinden erken pozitif görelim biraz morale ihtiyacımız var ❤️😂
Ebruebos ynzl 5 aralık erken yumurtlama görüyorum öylesine yapacağım çıkacağını sanmıyorum 🥲 belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi
ynzl Ebruebos Ebruebos benim testler de dağıtımda bat 6 aralık. Yaparsan bilgilendir 💃🏼💃🏼 bende de bulantı ve hafif sancı var ama psikolojik olabilir diye ümitlenmiyorum
Ebruebos ynzl sizin testlerde ilk çok kırmızı oluyor mu ekranı. Geçen sene de prodoctor alırdım ekran kırmızı olmazdı. Bu seneki testleri hep böyle
ynzl Ebruebos geldi ama annemdeyim haberleri yok bakamıyorum açamadım kargoyu 😂😂 ama testi ne zaman yaparım bilmiyorum