ArasMom__ Kızlar cinsiyetini bugün öğrendim oğlum olacak kız olursa çok isim vardı hatta kolay geliyordu ama erkek isimleri çok zor gibi bulamıyorum yardımcı olur musunuz 🥲
elifkarakuss ArasMom__ merhabalar kuzey uras veya kaan göktuğ bana hep çok güzel gelmiştir umarım size de fikir olur 🌸
ArasMom__ ArasMom__ bu arada oğluma Aras isminide koymak istiyordum ama ilerde oğlumun arkadaşları dalga geçip aras kargo diyecekler diye koymak istemiyorum
Zeynepgmsbs61 ArasMom__ benimde oğlum olacak kuzey ismi düşünüyorum ☺️ kerem, kuzey, atlas, göktuğ bunları beğeniyorm
Nefsan ArasMom__ sırf bende bu yüzden vazgeçtim aras isminden ama o zamana neler çıkar Allah bilir dalga söz konusu bile olmayabilir eşim çok istediği için barlas koyucaz Allah izin verirse ama Aras ismi hep favorim🫶🏻
ArasMom__ Baharmerve oğluma Aras isminide koymak istiyordum ama ilerde oğlumun arkadaşları dalga geçip aras kargo diyecekler diye koymak istemiyorum çift isim sevmiyorum birde
Baharmerve ArasMom__ bence şuan çok popüler olan isimlerden biri eşim Barış istedi ben Aras o yüzden iki isimli olacak ogluş 🥰 ben dalga geçileceğini düşünmüyorum
Salihaa16 ArasMom__ ben erkek olursa uygar dusunuyorum belki fikir olur. Begendigim diğer isimler Asil Gökdeniz Alper Ulus Canberk Berker ya da Cenker Pamir Türkmen Göktürk Belki iclerinden hosunuza giden olur🙏🙏
QueenMommy ArasMom__ Ege,Egemen,Eymen,Doruk,Poyraz,Ayaz Benmde oğlumun ismi Egemen şimdi yine hamileyim erkek olursa onuda Eymen Koyucam direk zorlamam😂
eflin-svm ArasMom__ benim de oğlum olacak aklımda çınar ,Doruk,'rüzgar ,vardı ama çınar da karar kıldım