Anenglishteacher Saziyem Eyyy annelerr :) iki isim koymayın çocuklarınıza bence. Evde başka isim okulda başka isim söyleniyor. Okullarda sınıf listesi çift isim dolu. Öğrenmek çok zor çocukların isimlerini. Fikrimce bir tane isim yeterli
Ayse_mrz sevgi_bidak benim de oğlumun adı Mirza :) 8 haftalk kardeşi yolda kız olursa Mihra düşünüyorum :)
Asli_yazici1 Daha cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa ceylin veya aylin, erkek olursa da yiğit düşünüyorum
Minikavocado Saziyem biz oğlumuza Çınar veya Tuna isimlerini düşünüyoruz fikir olsun ☺️ kız olsaydı Mira ismini isterdim
esrasavas Saziyem Bir oğlum var adı Ramazan ege şimdi kızımız olacak Asya koyacağız allahin izniyle 💖
TugceUH Henüz cinsiyet belli değil ama aklımızdakiler Erkek olursa; Aslan, Altuğ, Barlas, Ateş Kız olursa; Lisiya(Likya nın globaldeki adı) Işıklar ülkesi demek. Defne, Hera, Artemis, Nil
Meri06 dondusamet_46 isimler çok güzel bende eski isimlerden yanayım ama çocuklarıniza Muhammed ismini koymayın diyorlar bı arastirin isterseniz
Bnguuu_102 Meri06 koymayın değil canım köymak istiyorsanız koyun ama Muhammed diye seslenmeyin bir isim daha köyün diyorlar Muhammed olarak seslenerek küfür vs durumu olduğunda peygamber incinir diyorlar Mahmut ahmet ve mehmet Muhammed isminin farklı alemlerde ki versiyonları bunlar alternatif olarak kullanılabilir veya Muhammed…. Koyup ikinci isimle seslenilebilir 🌸
dondusamet_46 Meri06 arastryom suan canm bnm muhammet ismini yalnız koymayn diolar kaldıramıo her insn die ama dedm gbi miraçda aklmda zatn karr veremiorum daha
Canh20 Cinsiyetimiz henüz belli olmadı ama kız olursa Dila yada zeynep dila erkek ismi içime sinen yok olanlrda ailede var ama öneri olsun yinede beğendiklerimi yazayım Yağız-yaman-yiğit-kayra-burak