Gamzeli_03 canım heryerin iyi ve kötü tarafı vardır malesef herkes uzak olduğu yere heveslenir neyin nasıl olduğunu bilmeden. Diğer avrupa ülkeleri hakkında yorum yapamam ama mesela ben avusturyada yaşıyorum ve tek beğendiğim taraf cok fazla kuralların olması herşey disiplinli olması, cevre dostu olmaları sokakların temiz olması vs hani kimse kırmızı ışıkdan gecmeye cesaret edemez gerci şu sıralar kimse tınlamasa bile 😅bu tarz şeyler. Yada bazı yardımları iyi doğumdan sonra cocuk parası ve anneye cok yüksek miktarda olmasa bile yardım veriliyo. Mesela burda hic görmedim türkiyede bu tarz şeyler alanları.. yoksa gercekten başka avantajı yok helede şu son dönem yaşanan olayları anlatsam şok olursunuz hergün farklı bir olay yaşanıyor ve zaten bunları yapanda hep yabancılar almanlar değil yani🙄 sağlık sistemi zaten başlıca cok kötü helede hastaneler cok eski sistemi cok kötü.. normal ve sezeryan icin secme şansımız yok mesela cünki anne ve bebek icin tehlikeli bir durum yoksa direk normal oluyor o yüzden burda sezeryan yapanların sayısı az.
Aynı şekilde odada 3kişi kalmak cok kötü asla rahat edemiyoruz helede ziyaretci saatinde cocuğumu emziremiyordum başkasının eşi odada olduğu icin cok sacma 🙄 yanında zaten kimse kalamıyor ve ona rağmende hicbir sorumluluk almıyorlar sezeryanmı olmuşsun, normal olup dikişlerin mi var ağrın mı var umurlarında değil kendin bakmak zorundasın 😒 cokda uzatmak istemiyorum genel olarak kıyas yapmayı seven biri değilim burada cokda yurtdışı konuları acmam cünki direk lincleniceğimi biliyorum ama şu sıra kaldığım ülke texasa döndü diyebilirim her gün farklı bir kacırılma cinayet gercekten korkar olduk yani avrupa ülkeleride cok güvenli değil, zaten kameralarda yok güya gizlilik kuralları bahanesiyle 🙄 bebekde hala bulunamadı gercekten söyleyecek söz bulamıyorum bu kacırılan ilk bebekde değil..
Yine gecen doğum yapıcağım hastanede yoğun bakımında kalan birini öldürüp cıktı kim yaptı bilinmiyor kamera yok bukadar kolay girip cıkmak, aynı şekilde 1 hafta öncesi yine bir 9 yaşındaki türk kızımız ders arası tuvalete gidiyor ve okula gizli girip tuvalete saklanan biri kızı tanınmaz hale gelene kadar dövüyor taciz ediyor. Okul bir ambulans bile cağırmadı ve bunu yapan kişi tabikide bulunamadı cünki neden kamera yok.. bu tarz olaylarında hep türklerin yabancıların başına gelmesi ayrı korkunc