Davci Kizlar merhaba Hemşireye vermek için zibin -alt üst takım -sapka -eldiven -battaniye -2adet bez Yedek olarak 2tane alt üst takım -4tane uzun kollu zıbın -1tane tulum 1müslin 1kalın battaniye -2eldiven, ağız mendili, 2şapka, 2çorap -18tane bez, islak mendil, pamuk ve 3tane alt açma örtüsü, pişik kremi Kendim için 2tane düğmeli pijama -3tane çamaşır 2tane atlet 2tane çorap ve emzirme sütyeni -Göğüs ucu kremi -depend -terlik Bu şekilde çanta yaptım bebek üşür mü yelek almalı mıyım 2pijama yeterli olur mu biberon emzik vs. almalı mıyım karar veremedim. Şu anlık normal doğum olarak gözüküyor öyle olursa 1gün hastanede kalacağım yeterli olur mu aldıklarım acaba
Balyanaklikoalam Davci benimde aralıkta fazlasını koymadım gerek yok bence hastane odasında zaten bebege göre ayarlaniyor sıcaklık usuyecegini sanmıyorum biberon emzik vs de tercih meselesi ama ben gerekli görmedim ilkinde de almamıştım lazımda olmadı hiçbiri ola ki lazım oldu zaten bir şekilde temin ediliyor biberon yerine şırınga daha iyi iş görüyor mesela ya da sagma pompası hastanelerde oluyor vs
adatuna Davci pişik kremi ve biberona gerek yok bence yeterli bebek üşümez :) zTen hastaneler sıcak pişik etmeyin Mama veriseler de şırınga ile verilir Ayrıca sezeryan oldum sütüm hemen geldi sezeryan olunca süt gelmiyor olayı da yok
LokmanAli Bence gayet yeterli ben de aynı bu şekilde hazırladım emzik göğüs pompası falan koymadım ilk doğumumda lazım olmamıştı normal doğum yapmıştım ama dediğin gibi bir gün yattık belki o yüzden lazım olmamıştır
Aysun-52 Bence her ihtimale karşı herşey koyulmalı normal diye gidersin sezeryan olur ben kendimden örnek vereyim ilk bebeğim normaldi kilosu boyu iri bebek olduğu için sezeryana alındım kontrole gittiğim gün. 39+5 de.. biberon vs koyulması taraftarıyım. Çünkü hemen süt gelmiyor