Eşimle 1 yıl sonra çocuk yaparız diye başında konuşmuştuk. Yıl dönümümüz geçince deneyeme başladık. Ovulasyon testleri gebelik testleri aldım. Sanki gebeymişim gibi her ay belirti geçirdim. Ama 4 ay hep negatifi gördüm. Doktora gittim hormon testi verdim yumurtalıklarım baktırdım. Hiçbir sıkıntı yoktu doktorda yaşın küçük neden bu kadar kafayı taktın biraz rahat bırak dedi. Hastaneden çıkınca tamam uğraşmıyorum Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman ver diye dua ettim. Eşimle bir süre uzaklaştık kendimize vakit ayırdık. O ay ailevi büyük kavgalar çıktı. Salgın hastalığa yakalandık deli gibi kustuk ateşlendik. Antibiyotik, serumlar kullandık. O ay sadece 2 defa beraberlik olmuştu. İnan adet günümü unutmuşum bildirim geldi farkettim. Test yaptım ve pozitif. Hani kafaya takma denilen çok doğru bunu bizzat yaşadım. Sürekli o kafayla ilişkiye girmek bile bir etken. Kendinize zaman ayırın ve eşinizle birbirinizi arzuladığınız için beraber olun farkı göreceksiniz. İnşallah tez zamanda mucizeniz gerçekleşir 🙏🏼