Nurpoyrz Makbulememosminel Metalik tat 🙄 yediğim hiç birşeyden tat alamıyordum geçmiyorda hormonlardan kaynaklı bi durum
Makbulememosminel Nurpoyrz hmm aynen bende tatlı bişey yesem bile eski haline dönüyor nasıl geçer bilemiyorum 🫤
Bsrdgn123 Evet o acı tat uzun bir süre geçmemişti bende ve özellikler sabahları uyandığımda oluyordu benim de
Eminecakirkoca Makbulememosminel ilk haftalarda benimde oluyordu sonradan geçti özellikle sabahları çok kötü bir tat oluyordu zehir gibi diyebilirim kahvaltıdan sonra geçiyordu
Gizem9191 Makbulememosminel aynen ben de 8 haftalık hamileyim . Bir kaç gündür fark ettim. Çürük mü var acaba dişlerimde diye düşünürken yazıyı gördüm . Gerçekten çok enteresan 🤔
Mervedezz 32 deyim hala o metalik tat var. Doğunca geçtiğine eminim. Öncekilerde de öyle oldu ve ömür boyu o tat kalacak sandım. Doğumla hepsi bitti
Makbulememosminel Mervedezz refludende olur diyolar bir yerde okudum bende reflude var bilemedim ondan mı oluyor acaba 🥹
Mervedezz Makbulememosminel hmm olabilir evet bende de var . Normalde de var da bu kadar yoğun değil. Aşırı mide yanması ve metalik tat neyse bitecek sabret inşaAllah
TinkyWinky Makbulememosminel Ayy benimde 4. Haftada başladı şu an 7. 3 haftadır yediğim çıkıyor zaten ağzımdaki o tat iyice bulandırıyor bir şey yiyesim geliyor geçsin diye yiyince çıkıyor kötü bir döngüye girdim.. ilk gebeliğimde oldu mu hatırlamıyorum bunda baya bi zor
Cicianne55 Mommyarzu iyi de ben de ilk gördüğümde merak etmiştim test neden açık diye? Yazacaktım sorulduğu için yazmadım. Tam olarak nerde ters olan bir şey var 🙄 Test açıklığı belki yanlış sonuç verdi yada testin her yerine dağılıyor numune oraya da gitmiş olabilir.
BusrAsil2019 Makbulememosminel benim acı değil de metalik tat vardı alakası ne kadar var bilmem ama erkek bebek böyle yapıyor 😀 iki oğlumda da yaşadım çünkü
BilgecyLn Makbulememosminel Allah kahretsin o tadı 😕 11 haftalık olduk sürekli bişeyler yemek zorunda kalıyorum ağzımdaki acı tat midemi bulandırdığı için 🥲
Flowermom0 Makbulememosminel o tat yüzünden su bile içemiyorduö. Ama 16.haftadan snra azaldı zamanlada geçti
Begmllr Makbulememosminel benim de vardı o haftalarda şimdi acı değilde tatlı bi tat var sinir oluyorum. Tatlı yiyemiyorum o tat yüzünden bu hormonlar enteresan