FKRKS29 Ay ne ara buralara geldik ne ara bu kadar olduk hiç bilmiyorummmm🙈 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah😍🥰 aynı haftada olanlar nasıl gidiyo neler hissediyorsunuz uygulamaya göre son 7 bakalım yarın kontrol var ne dicek doktor😅🙈❤️
Ftm00 FKRKS29 günümüz aynıı bizimde uygulamaya göre 7 😊 Sabırsızlıkla bekliyorum ama gelen giden yok geceleri ağrılarım oluyor sadece 🤷♀️
FKRKS29 Duyguceren ya insAllah hepimiz sağlık ile alırız kucagimza ❤️ ya masAllah sizde baya yaklasmissinz😍
FKRKS29 Gzmmgzmm bel ağrısı değilde benim genelde vajinaya baskı çok oluyo anı iğne batmaları gibi, bel ağrısı gün için de 2 kere fln oluyo böyle kasiklarim la birlikte adet ağrısı gibi
FKRKS29 Duyguceren heeee😅😅🤣🤣 Rabbim saglik ile büyütmeyi nasip etsin 😅😅 artık heyecandan yazilarida düzgün okuyamiyom😅 kontrol vardı bugün kendi doktoruma randevu almıştım ama oda yokmuş raporluymus😅🤦♀️ başka doktora girdim oda hiç bisi demedi daha kanala girmemiş mi dedim yok girmemiş daha zamanı var diyo 🤦♀️ kendi doktorum da olmadığından fazla bisi diyemedim😅🤦♀️
FKRKS29 Hshaujaja Yaa Rabbim sağlık ile kucaginza almayı nasip etsin bizimki daha kanala falan girmemiş bakalim😅