Seherkarakoc Ayhande 27 haftalıgiz bu haftaya kadar hicbise kullanmadım catlagim da oluşmadı. Kuzenim benden 4 hafta geride karın ve göğüs bölgesinde aşırı çatlaklar var krem kullandığı halde. Sanırım genetik de varsa kremde kullansan çok kar etmiyor
AnayimBenAna_ Ayhande 12. Haftada başladım mustela maternite serum yağlı bir yapısı yok o yüzden çok seviyorum ilk gebeliğimdede kullandım çatlamadım
Ecemom_ Ayhande 19+4 haftalığım henüz erken diye kullanmıyorum ama bilinen markaların çatlak kremi ya da yağlarını kullanmayı düşünmüyorum çevremdeki insanlar kullandı ama yine de çatladılar ve tamamen influencer abartması ve iyi yürütülmüş reklam olduğunu düşünüyorum( benim düşüncem, isteyen istediğini sürsün) ben kantoron yağının iyi geldiğini duydum bir de badem kakao Hindistan cevizi yağı karışımı kullanmayı düşünüyorum
obli Ayhande 12.-13. haftada başladım. Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullanıyorum nemlendirmesi yeterli geliyor.
Muzikcianne Lierac ve biodermanın yağını kullanıyorum. Yağı kullanmaya 2. Ayda başladım. Lieracı da 15. haftada başladım
seyma0661 Muzikcianne şuan kaçıncı haftadasınız lierac kaç ay gider acaba ? Bende 20.haftamda başladım şuan 23deyim arkasında günde 1 kere kullanın yazdığı için akşamları sürüyorum acaba hamilelik sonunda kadar yeter mi😂
kubraa9 Kendim doğal yağ karışımı yaptım şu anlık onu kullanıyorum ; Hindistan cevizi - kakao yağı - lavanta ve badem yağı 🙏🏼 22. Haftaya gireceğiz herhangi bir çatlak belirtim yok gerçi kilo da almadım şimdilik
Ecemom_ kubraa9 karışımınızın görselini atar mısınız ben de bu şekilde karışım kullanmayı düşünüyorum
eills Seda altının kremini almıştım 2 kutu 35. Haftadayım hala bitirmedim bir de karışım yaptım badem yağı, h.cevizi yağı, kakao yağı birleşimi o çok güzel nemlendiriyo bence. Badem yağını tek de sürüyorum iyi bence. Hiç çatlağım yok şuana kadar
kubraa9 Ecemom_ burdan görsel nasıl atılıyor bilmiyorum (öğrenemedim henüz ) ama ben bu karışımın hazırını Trendyoldan alıp içine de Hindistan cevizi yağı erittim link paylaşmamı ister misiniz ☺️
user__ezgi seyma0661 ben lieraca 20-21.hafta gibi basladim su an 28+3 olduk birinci kutu neredeyse bitti anca 1-2 gunluk krem kalmistir icinde. bebe yagi+lierac her aksam kullaniyorum. Doguma kadar 2.kutu da kesin biter. zaten dogumdan sonrada kullanmak gerekiyormus yaglari hizli bir sekilde gobek kuculurken de catlamalar meydana geliyormus. tahminime gore benim totalde 3 kutu gidicek gibi🤷🏻♀️ karin buyudukce kremin miktari da artiyor😂 sonrasinda azcik kullandim catladim olmasin diye suruyorum valla yoksa catlak tedavisi daha da masrafli🫠🫠
kubraa9 Ecemom_ https://ty.gl/l29ujfce3nsmg Bunun içinde Hindistan cevizi var ama ben daha yoğun olsun diye eritip Hindistan cevizi ile karıştırdım siz de isterseniz öyle yapabilirsiniz ☺️ katı oluyor zaten şu an soğuklardan elime bir parça alıp avuç içimde eriterek kullanım sağlıyorum. Tek kullanım şeklim her gece sürüyorum emilimi daha iyi olsun diye 🌸
ipos Haftadayım, bio oil aldım daha bugün geldi. Henüz kilo almadığım için çatlamadım ama başladım kullanmaya çünkü göğüslerim çok kaşınıyor büyümeden kaynaklı onları hafifletti sanki daha deneyimlemem gerek
Baharmerve Biooil kullanıyorum 34.haftam hiç çatlağım yok düzenli olarak da kullanmıyorum aklıma geldikçe
kubraa9 Ecemom_ rica ederim inşallah faydasını görürsünüz ve inşallah ilerleyen haftalarda çatlamayız 😅💖
adatuna Ayhande ben lierac+biooil ile ilerlemiştim. Meme kısmına sürmedim çok çatladılar günde 2 kere kullanıyordum 2.ay itibariyle başladım
Selcanumay1002 Ayhande İlk gebeliğim de lierac kullandım hiç Bi çatlağım yok gibiydi doğum sonrası gördüm ki çatlamışım kasıklarıma doğru