Sunsetandpalm Barabar ay çok teşekkür ederim çok güEl anlattınız 🙏🏻 aslında ben öncesinde çok ameliyat oldum ortamı biliyorum ama hepsi genel anestezi ve öncesi sedasyon vardı panik olcak durum olmadı hiç. Burada ilk kez ayık şekilde olcağı için gerildim nabzım artıp tansyionum fırlar mı ya da düşer mi diye aklıma bi sürü şey geliyo inşallah benimde sizin gibi acısız rahat olur o ağrı pompası dediğiniz şey nedir ?
Barabar Sunsetandpalm operasyon başlamadan göğsünüze o bant gibi şeyler takılıyor bende heyecandan nabzım yükselmiş ama hiç farkında değildim anestezi Dr u bekleniyordu. Yanıma bı kız geldi iyi misin diye şaşırdım iyiyim niyeki dedim biraz nabzın yükseldi korkuyor musun dedi evet bide heyecanlıyım dedim konuştu benle beş on dk sonra Dr geldi müdahale etmedi heralde normale döndü konuşunca. Bide sonlara doğru mide bulantısı oluyor oguruyorsun ama aç olduğun için birşey gelmiyor tabi hemen ilaç yapıldı tık diye geçti anında. Ağrı pompası da serum gibi düşünün belli araliklarla ağrı kesici yolluyor az miktarda. Ben hiç cikarmadim onu ilk gün 😅 sabah çok erken saatte ameliyat olmuştum öğleden sonra yurumeler başladı akşama ziyarete gelenlere hazır oluyorsun bir nevi
Yetersavas Sunsetandpalm belden uyusturma yapıldı ama ben panikledim komple uyumak istiyorum yarı baygın olmak istemiyorum dedim 5 dakika uyutacağım çocuk doğunca uyanırsın dedi öyle oldu
Sunsetandpalm Tugcev inşallah bana denk gelicek ekipte böyle iyi olur panik olduğumda çok darlayabilirim onları 😅 evet olumluya odaklanmak lazım hep
Sekerkutusu Sunsetandpalm canım dün sabah doğum yaptım spinal anestezi ile. O korku içinizde hep oluyor. Sonra sakinleşiyorsun istemsiz şekilde. Söyle söyleyim bebeğin çıkması 10 dk sürmüyor daha kısa. Sonrası dikiş kısmı uzun sürüyor. Aşırı heyecan yaparsan sana sakinleştirici veriyorlar zaten bu senin nabzına tansiyonuna yansıyor. Benim doğumum odaya geçtikten sonra uyuşukluk geçince zorlandım ama biraz.
Mervealya1992 Barabar agro pompadı demişsin eğiduralmi oldun ? Spinalda oyle bişey ypk bende spinal oldum sdece belden uyusma oluyor ama epidural daha iyi dıyor herkes belden bısey duruyormus ordan agrı kesıcı vuruluyormuş
sacmalamakizim Sunsetandpalm Bende de panik atak var, nstyi bile zor oluyorum kendimi sakinleştirecek telkinler yapıyorum, mesela derin derin nefes almak gibi, sakin olmaya çalışın zaten sakinleştirci veriyorlar. 😊
Sunsetandpalm sacmalamakizim evet ben de telkin etmeye çalışıyorum ama bazen öyle anlık gekiyo ki engel olmak çok zor umarım başarırım ☺️
sacmalamakizim Sunsetandpalm Doğuma girdiniz mi acaba 😍 Rabbim yardımcınız olsun, sağlıkla alın kucağınıza. ❤️
Minikmucizemmm26 Barabar diren takıldı mı peki size takıldıysa çıkarırken hissettiniz mi çok acı oluyomu
Barabar Minikmucizemmm26 hayır direnim yoktu ama kattaki kimsede de görmedim yürüyüş yaparken niye takılsın ki 🤔
startown Sunsetandpalm panik atağım yok ama spinal almıştım ben de ameliyat sırasında tansiyonum düştü titremeye başladım istemsiz.Tüm vücudum sallanıyordu.Hemen iğne vurdular sakinleştirici uyu dediler inanırmısınız sanki uyudum uyandım bebeğim doğdu.Ne bir şey gördüm duydum.Ne ağrım sızım oldu.Çok rahattı.İnşallah sizin de çok kolay suhuletli geçer.Bebeğe odaklanın sadece ❤️
Minikmucizemmm26 Barabar bana iki hafta önce tıp fakültesinde serklaj atıldı yoğun bakımdayken gelen bütün sezeryan olanlarda vardı sebebini bilmiyorum ama
Mervealya1992 Sunsetandpalm bnmde panık atagm var ama hıc anlamıyorsunkı 5 dkda bebek cıkıyor senınde 15 20 dk sürüyor bı bakıyorsun hersey bitmiş
Barabar Mervealya1992 hayır sadece spinal oldum çünkü epidural ekstra ucretliydi ağrı pompası dediğim şey zaten kolda oluyor epidural belde