Yok ya biz kadınlar gerçekten akıllanmayız. Valla yorumları okudum da erkeklerin felan bizi ezip saf yerine koymasına gerek yok bence biz kendi aramızda zaten bu işi çok iyi hallediyoruz. 4 bini mantıklı bulan var şaka gibi arkadaşlar siz hangi ülkede hangi devirde yaşıyorsunuz? Tamam anne zaten çalışsın kendine nafaka istemesin de çocuğa 4 bin ne çikolata parası mı ? Yaşı büyük ise bunun kıyafeti çantası okul ihtiyacı bi dünya masrafı var küçükse zaten bu dahada fazla ee anne çalışsın çalışsın da bu çocuğun bide bakım yorgunluğu sonuçta bi bedeli de olmalı. Ne güzel çocuğu yap yap keyfine göre salla şeyini al hevesini boşanmaya gelince 4 bin ver çekil kenara ne çocuğa bakma derdin ne var onun stresini çekme derdin var adında baba kalıyor mis gibi dışardan sorsan çocuğa bakıyormusun tabi bakıyorum her ay nafaka veriyorum nafaka kaç 4 bin güldürmeyin Allah aşkına ya. Kadınları güçlü yapcaz diye iyice hayatın dibine eşeleyip durduk bu kadar basit mi ya çocuk yapıp bırakmak. Bide anneye destek veriyormuş gibi gözüküp bunu mantıklı bulan kadınlar? Arkadaşlar yapmayın ya valla yazık günah. Anne desin o zaman mahkemede 4 bini ben vereyim de baba baksın çocuğa annede babanın şartlarında devam etsin hangi erkek bunu kabul etcek kadar salak olcak acaba?