Zynparasalmira Kızlar pazartesı belden uyusmalı spınal sezeryan oldum korkunc bır basagrım ve boyun agrısı var sureklı uzanmak zorundayım kafamı tutamıyorum bebegımı bıle emzıremıyorum uc gun oldu gecmıo nasıl gecer lutfen yardımmm ıstıyorum
cansusaatci Zynparasalmira eczanelerde satılan Head Stickler var ucu bilyeli serinletici bir etki veriyor ayrıca bitkisel.. bu dönemde ilaç kullanamayacağınız için işe yarayabilir.. Umarım şifa olur
deletedmom734 Zynparasalmira ama koyu kahve bitter çikolata şakaklara kolonyalı veya alkollü pamuk koymak yüzü elleri kolları ayak ve bacakları bir sıcak bir soğuk suyla şoklama yaparak yıkamak iyi geliyor diye duydum bende
Gozdeerdem Bol kahve iç sade canım umarım geçer bana hastane de kahve iç dediler. Benim hiç ağrım olmadı ne baş ne bel. Gerek duymadım kahveye ama hemşireler onu tavsiye etti. Dene istersen inşallah geçer. Sende bebeğinle ilgilenirsin😘😘
Sevilayankara06 Sert bir kahve için kaçak olmuş büyük ihtimalle anesteziyi yapan kişiden kaynaklı... korkmayın biley olmaz amasadece baş boyun ağrısı çekersiniz ... kafein içerikli ağrı kesici alın bir de...
Sinemiraz Zynparasalmira aynı şeyi bende yaşadım inanın ne yaptıysam kar etmedi tam 1 hafta 😔😔 o yüzden geçmesini bekleyeceksiniz maalesef.. sırf bu yüzden ikinci doğumum eğer sezaryen olursa genel anestezi ile doğurucam aynı acıları yaşamak istemiyorum😔😔
Zynparasalmira Sinemiraz evt ya olu gıbıydım emzıremedım yavrumu resmen bagıra bagıra agladım gozum kımseyı gormuodu evın ıcı mısafır doluydu dusunun artık dort gun cektım ve gectı cok sukur herkeste olmuyo tabı sans dıyelım