Sule6767 2418 inanılmaz zor bir çocuğum var çok şükür 3 yaşına girdi şunun şurasında 5 6 aydır rahata erdim ve uykularım düzeldi diyebilirim ama gel gör ki bu 5 6 aydır sürekli aklımda yeni bir bebek fikri cirit atıyor😂 rahat batıyor zaaar 😂😂😂
2418 Sule6767 hahahaha benim biri 4 yaşında biri 2 buçuk daha rahata bile eremedim ama yeni bir minicik bebiş istiyoruz evde 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🤰🏻🍼
Byrmm Benim nedense çıktıktan sonra uzun sürdü hamile kalmam. Bende kardeşiyle yaş aralığı açık olmasın istiyodum ama maalesef 2 sene sonra hamile kalabildim. Bi sıkıntımda olmadı hiç ama vakti bu zamanmış demekki.
Gulcem 2418 2418 Benimki kaymış hemen hamile kalmışım. Öğrenince çıkarttım. İlk çocuğumda da doğum kontrol hapı ile korunuyorken bıraktığım ayın ertesi hamile kaldım. Kişinin fizyolojisiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir süre denemek zorunda kalanlar da var.
Byrmm 2418 evet ama herkesin aynı olmuyo genelde bi sene sonra diyolardı hep bana ama benimki uzun sürdü. Nasip böyleymiş demekki diyip sabrettim. İkincide olsa allah kalbine istek verdi mi hemen olsun istiyosun.
dilaradoyan 2418 spirali çıkarttıktan sonra çocuk planladığım için hemen denemeye başladım ama 6 ay hamile kalmadım. Ki ilk kızımda tek seferde hamile kalmıştım. 6 ay sonrası hamilelik yaşadım
Sarkac 2418 şöyle diyim spiral düzensizliği mahvetti beni enfeksiyon vardı çıkarttım 1 yıldır kalmadım normalde korundugumuz halde kalmistim smdi korunuyor eşim ama kalmadm