ozckrbaby Kızlar 15 haftalığız çok şükür hiç bir rahatsızlığımız yok ama şu 1 haftadır sürekli burun tıkanıklığım oluyor özellikle geceleri, grip, nezle vs de değilim hamilelikte olabileceğini söyleyenler olmuştu yaşayan var mı? Neler önerirsiniz 🥹
seyma0661 ozckrbaby ben 23.haftamdayım sadece hasta olunca burun tıkanıklığı olmuştu tuzlu su yada deniz suyu spreyler var onlar anca işimi görmüştüm nefes alamamak çok kötü gerçekten
33mersin ozckrbaby Benim de bu haftalarda burnum tıkanıyordu grip veya nezle değildim zamanla geçti şuan 20. Haftadayız
Kocbuse65 ozckrbaby valla kızlar 36. Haftadan yazıyorum burnum hala tıkalı üstüne nefes darlığım var herkeste aynı olmayabilir tabi ki
ozckrbaby seyma0661 hasta da değiliz ama gerçekten nefes alamamak çok zor burundan alamayınca ağızdan alıyoruz ağız kuruluğu yapıyor çok zor oluyor rahat uyuyamıyorum bile
seyma0661 ozckrbaby bu hava nemlendiricileri var içine naneli yağlar koyulunca da iyi geliyor olmazsa ona bi bakın
b-bg ozckrbaby 33 den bildiriyorum burnumdan hiç nefes alamıyorum konkaları hormonlar şişiriyor normal dedi doktorum
ozckrbaby b-bg ayyy daha da ilerleyecek o zaman cinsiyeti nedir cinsiyetlede alakalı olduğunu söylüyorlar bakalım sizde tutacak mı
Ecemom_ ozckrbaby 19+4 haftalığım 8,9. haftalardan beri ara ara yaşıyorum ben de. Hele 10. Haftada çok yoğun yaşamıştım.
ozckrbaby b-bg aaa erkek bebek burun tıkanıklı yapar diyorlar büyüklerimiz yani ☺️ diğer burun tıkanıklığından muzdarip annelerin bebişlerinin cinsiyeti nedir acaba
Tugba_vrll ozckrbaby ortalarında başladı 38 haftalık olduk iyice tıkandı nefes alamıyorum doğumu bekliyoruz artık rahatlamak için 😂
ozckrbaby Tugba_vrll inşaAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın da ☺️ tıkanıklıktan da kurtulursunuz umarım 🫶🏻
MerveeAa Benimde genel hamilelik boyunca burnum hep tıkandı gece uyurken burun bandı kullanıyordum faydasını da gördüm denemenizi tavsiye ederim