Ayhande Etimesguttayım Bugün a life ile görüştüm yüksek ihtimal oraya gideceğim daha önceden oraya giden varsa konuşalım başka özel önerisi olan varmı mesela lokman hekim ?
Ozensedanur Ayhande Ben doğumu kendimin de çalıştığı ve doktorumun da anlşmalı olduğu Memorial hastanesinde yapacağım arka planı da bildiğim için Ankarada doğum yapılabilecek bebek ve anne açısından en doğru yer olduğunu düşünüyorum 🌸
TugbaYd Ayhande Keçiören medicalparkı tercih edeceğim temiz ve güzel bir hastane oradan doğum paketi satın aldım düşünebilirsin orayıda
Borannnn Ayhande lokman hekim akay tercih edebilirsiniz guzel hastane yogun bakım ünitesi falanda mevcut bende oraya gidiyorum
Ozgenurglnc Ozensedanur memoriala bende gidiyordum 24.haftama kadar gittim ama çok pahalı olduğu için bırakmak zorunda kaldım doğumu vs çünkü Konya’dan geliş gidiş yapıyorduk bütçemizi aşıyordu
bsr_saka Ozensedanur Merhabalar, ben de Memorialde doğum düşünüyorum. Hangi doktora takiplisiniz ve doğum paketi için ne kadar fiyat verdiler?
Nurellacim Bende Keçiören lokman hekime gidiyorum ordan doğum paketi satın aldım memnunum doktorumdan da hastaneden de, Sincan lokman hekimin daha donanımlı olduğunu söylüyorlar tabi
duyguliva74 Kesinlikle Keçiören MedicalPark hastanesi ilk kızmda orda doğum yaptım şimdi de tekrar oraya gidiyorum ve tabiki mükemmel hocama önce Allah’a sonra ona güveniyorum. Prof. Dr ikbal kaygusuz iyiki var çok tatlı ve güler yüzlü bir hekimm❤️
Ozgenurglnc Ayse_gden Memorial 3 bin di en son gittiğimde her muayene a life ise paket aldığımız için ödeme yapmıyoruz
Nurellacim Ayse_gden Evime etlikteki hastane yakın olduğu için orayı araştırdım Sincan’daki doktorları bilmiyorum maalesef ama donanım yönünden oranın daha geniş ve iyi olduğunu söylediler
Narincicek Birinci doğumumu Etlik Lokman Hekimde yaptım. Çok memnun kalmıştım. Doktorundan hemşiresine kadar çok ilgililerdi. Şimdi tekrar aynı hastahaneyi tercih ettim. Önceki doktorum Elif Terziydi. Şimdi ki doktorum ise İrade Hanım. Çok tatlı ve ilgili bir bayan.
Ozgenurglnc Ayhande 24 bine anlaşmıştım şuan ne kadar bilmiyorum khayala alıyeva doktorumun ismi ve aşırı memnunum doktorumdan yana