Busedeveci merhaba evet ilk gebeliğim suna hanımla yaptım ben o zaman istanbulda yaşıyordum doğum için denizlide kendisine takipliydim gelip gittiğim süreçte kendisiyle iletişim halindeydim. Fakat hasta doktor iletişimimiz yüz yüze çok az oldu. Neyse ben tesadüfen doğumumun başladığını öğrendim. Hastanede önce ebeleri takip etti doğuma kadar şuna hanımı 1 kere gördüm çatı muayenesi yapacaktı o gün gelmeden doğumum başlamıştı. Yani normal doğuma açılmam olduğu için müsaittim galiba hiç sancı çekmedim ama kendisi istersen suni sancıyla hemen doğum sürecini başlatalım dedi ben istemedim. Saat 15:00 te gittigim hastanede beni açıkçası doğumun gerçekleştiği saat olan 6;15 kadar aç ve uykusuz bıraktılar sürekli plates topu üzerinde bekledim açılmam başta hizliydi sonra yavaşladı. Hemşirelere sabah değişimi gelmeden beni dogurtmak için kesemi patlatıp zorla suni sancı verdi. O geçen süreçte de sürekli alttan muayene yapıldı hiç sancı çekmedim ama her muayenede çektiğim acı bana yetti. Birde karga tulumba ameliyathaneye alındım. Suni sanciyi birden verdiler doğum esnasında Suna hanım geldi. Açıkçası daha sevecen bir tavir beklerdim ebeleride knedisi de bir an önce dogurtalim gidelim havasindaydilar hemşirenin karnıma yaptığı baskı sonrasında ben çok kötü oldum. O ilk deneyim çok önemli sevecen bir tavir yoktu yani acıma da yoktu.