Tugceelanaz Silanur Kızlarda 3 çizgi oluyor Erkeklerde tek diye biliyorum pipisi diye tahmin ettim o yüzden Hayırlısı olsun 🥰
Eelliiff1234 Silanur kız gibi boş arası ya ilk kızımında böyle ultrason resmi var doktor %100 kız dedi. Bu seferki kızım bacaklarını katlayıp yatıyo hep doktor zorla yandan baktı falan kız dedi detaylıda da onayladı doktor kızım olucak yine 😊
ftmkucuk Ftrhn inşallah canım doktor nubuna göre kz benzetmesi yaptı. Bi kaç haftaya tam kesinleşir. Bir kızım var gönlümden erkek geçiyor☺️haklı cıkmanı umuyorum😂
Ftrhn ftmkucuk Allah gönlüne göre versin canım. Benim de 1 oğlum var kız geçiyor benim de gönlümden 😊 doktorum kıza benzettğ kemik yapısını ama bişey demedi net
ftmkucuk Ftrhn hadi hayırlısı insallah insan olmayanı istiyor bu cok normal :) ama benzettikleri çıkıyor illaki :) umarım benım doktor yanılır😂 kenik yapısı dedigin nubuna göre mi
Tugceelanaz henuzanneadayi Üst resimde çıkıntı var gibi Alt resimde yok gibi emin olamadım Ama kız diye tahmin ediyorum🥰
Tugceelanaz henuzanneadayi Doktor kız dediyse öyledir o zaman haftanda baya ilerlemiş yani emindir büyük bir ihtimalle
henuzanneadayi Tugceelanaz evet 16+6 dedi normalde 15+5 demesini bekliyordum bir hafta önden gidiyormuş