Senonif Kızlar serum yedim acilde içinde ilaç vardı iki tane Lamelat birinin adı sizce sorun olur mu ? Bu arada eve geldikten sonra akşam yaptığım test de bu şekilde yarın kan vermeye gidicem ![](
Zeyzeyy- Senonif ay gördüm çizgiyi hayırlı olsun canım doktora sor yarın gidince inşallah nir şey olmaz
QueenMommy Senonif cankm daha basındasın bende hamile oldugumu bilmeden tomografiye girdim üstüne 3 kere serum aldım 1 kutu ilaç bitirdim doktorum henüz basında kullandıgın için sorun değil dedi
Senonif Aysenur_0046 gözle şok net görünüyor eşim de dedi net var diye normalde kendisi der bana olmasa arıyorsun felan diye o da gördü ama çekememiş olabilirm
Beyzadrs Olduğunuz ilacın içeriğini bilmiyorum ama ben de hamileliğimi öğrenene kadar bol bol dolorex içmiştim başağrısından. Canınızı sıkmayın belli ki zaten daha cok başındasınız gebeliğin
Senonif Zeyzeyy- bence olmaz ya çünkü sabahın testi gerçekten çok aşırı silikti ben yoktur diye yorumlamıştım ama acilden gelirken içime kurt düştü aldım test ve pozitif ve bence bu sefer hamileyim gerçekten 🥹 inşallah sorun çıkmaz
Senonif QueenMommy bence de sorun değildir ya kese oluşmadan düşme tehlikesi olmaz diye düşünüyorum inşallah da sorun değildir yarın doktora söylerim zaten
QueenMommy Senonif benmde zaten kese olusmadan gitmişdim 2 haftalıkken 5 haftalıkken gittim keseyi gördük işte 7 haftalıkkende kalp atısı için gidicem inşallah hiç kendini strese sokma ben senden daha kötü seylere girdim radyosyon ama doktorum okadar güzel konustuki çektiğim stres bosunaymıs içim rahatladı duydugumda çok şükür şimdi 6 haftalıgım hiçbir sıkıntım yok
Senonif anonim001 adetime 2-3 gün var normalde ve aşırı göğüs ucu ağrısı ve baş ağrısı yaşıyorum bekliyorum aslında bu sonucu
GezenTavuk_2 Senonif artımed markanın yalancı pozitifi çok cnm farklı bir marka ile dene istersen sabah
Kerimanackgz Senonif bende yaptım bugün ailik çizgi var yanlış sonuş verebiliyormuş sanırım ilk gebeliğiniz mi
Rumeysaeliz Senonif başka markayla da dene canım artı Med bende bir çok kez yalancı pozitif çıkarmıştı
anonim001 Senonif cenım hiç bişi olmaz ben gebelik yaşadıgım ay burun ameliyatı oldum o ay hamile kaldım, ve ağır enfeksiyon ilaçları kullandım, bide antidepresan kullanıyordum doktorum henüz kan sayılır o bebek oyüzden hiç bişi olmaz demişti
Senonif GezenTavuk_2 evet normalde biliyorum ama gözle görülür bir pembelik var yani yalancı gibi durmuyor inşallah değildir